My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, June 10, 2009

Thanks to Jusco Seremban 2!

sebelum terjadi hal nie, ktorg kua sama2 ptg tuhhh...
















tak abis2 gambar dok makan eskrim memanjang....hahahaha
















nih 1st tyme aku makan cni...dekat bndar seremban nun, dekat tuition setia, dekat bazar MAINS (majlis agama islam negeri sembilan)...

tiap2 malam bukak...tp ptg2 mmg dh buleh makan laaaa...mcm2 ado...sodap2 lak tuhhh!
















ni kunci pe nih??ok2...meh aku story ye...mmg aku akan tinggal moto aku kat jusco dan aku akan kua ngan sesape naik rider dia...hehehe

time aku tgh melantak makan, jalan2 semua tuh aku tak sedar lah pulak kunci moto tak ada dalam beg aku...so masa maro nak anta aku balik, aku check bag aku, aikkkk mana kunci moto aku???

so maro g tny guard jusco tuhhhh...tetibe guard jusco tue dtg kat aku n dia suro aku g amik kat information counter...

guard: ada kunci tuh dik...g amik kat information counter
kojah: kat mana ek? *tetibe aku blur padahal mmg tau sebelum2 nih*
guard: kat dpn kedai emas blablabla
kojah: ok, terima kasih bang...



sampai2 kat information counter tuh...

kojah: kak, ada tak anak kunci moto sy?
akak: berapa num plat moto?
kojah: *** 200...
akak: adaaaa...lain kali jgn tinggal kat moto tau...ktorg tak akan bertanggungjawab dah pasni kalau moto adik ilang...
kojah: ok kak...hehe eh kak, sape yg pulangkan kunci moto nie??
akak: guard jusco ktorg gak...
kojah: owhhh...terima kasih yeeeeeeee =)

so terima kasih bebanyak kat jusco guard especially yang pulangkan kunci moto aku nihhh...kalau dapat kat penyangak, sure dah lesap moto aku kan...ngan barang2 dalam bonet moto aku pun ilang sekalikkk...huhu


7 comments:

Kebencian_Maharaja said...

Kalau dpt kt KM moto ko, KM buat cabutan bertuah utk pengunjung Jusco hehehehe........

DilOt said...

KM..idea yg bernas..hehe..

nasib baik de org yg berhati mulia yg jumpe kunci kojah..

atty's said...

wakakakakka..kty sokong idea km..
adeh kojah..ko kasik sedekah itu moto ke..? len kali be carefully okeh..

eddie dewanaga said...

lebih berhati2 dimasa akan datang beb...

T.O.P.E.X said...

boley lak macam tu.
tinggalkan macam tu.
cik kojah mau jalan kaki?
hehe~

neezareef said...

salam singgah...

wa excited punye pasal smpai kunci tetinggal...

kojah said...

dear KM,
hahaha msk jail la jwbnya...

dear Dilot,
hehehe

dear atty,
tula kak, kne carefull pasni...

dear eddie,
baikk bro!

dear topex,
jalan kaki?waaaaaa tamau...kang tinggal lidi jerk...huhu

dear neezareef,
hehehe

Page number