My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, June 09, 2009

Ishhhh!tak hormat langsung!!!

kan aritue aku balik kg kan, so bila aku nak balik somban balik, aku amik la bas...bas 2 tingkat oh!dulu2 macam jakun gak la bila tgk bas 2 tingkat nih...tapi sekarang, dah tah herannn...huhuhuhu
















sepatutnya bas gerak kol 8.30pg...tapi nak dekat2 kol 11 baru bas tuh muncul...memang hangin tol la aku...bukan aku je, tapi penumpang2 lain gak...tp dorg lmbt for a reason, tayar pancit...so aku leh accept...hiks!

yang nie aku tak leh accept sgt2...dalam bas aku nie ada la mat2 ask** dok naik bas nie gak...dorg semua dok belakang...masa sampai area kajang dalam kol 7 lbh malam gitu, bunyi la azan berkumandang...bleh plak mat2 ask** nie tetibe pasang lagu hindustan...wut??????ko orang kerl ke Islam nih bang oitttttttttttttttttt???????muka mmg macam Islam kan...aterr ko tak reti ke azan ngah berkumandang tuh?????masa time lain ko tak pasang lak lagu hindustan ko tuhhhh...time2 azan cenggini la ko nak pasang...

masa dorg pasang lagu hindustan tue, aku tros gagau carik hp aku...aku nak pasang azan kuat2...bia dorg dgr ckit...tgk2, aku xbwk handfree la...adoyaiiii!!aku pun kadang2 tak semayang gak bang oittttttttttttttt!!tp atleast ko hormat la azan tuhhhhhhhhhh....

hampuihhhhhhhhh!!mmg par** tol dorg nih...alahaiiii!!pe la nak jadi...



5 comments:

eddie dewanaga said...

sesetengah golongan tu, bukan diorang tak tau hukum... tapi saja, showing off their bangang-ness pada public!

NoRT said...

tu sememangnya bangang kan kojah...

atty's said...

tu ler keparat punya org jah..bagus ko buek gtu

mummYaeesh said...

diorang pekak kot!
awat tak sound jerk!

kojah said...

dear eddie,
bukan tahap bangang tapi stupid, par** sume ada la...huhu

dear nort,
lebih dari bangang!!

dear atty,
azan pun dh xknl kottt...

dear mummYaeesh,
lebih dari pekak la tuhhh!

Page number