My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, June 02, 2009

Thanx to all!!luv u so much!!

*scroll down for the next entry please*

problem 'help me' aku tuh aku rasa dah settled kottt...dah2, korg jgn pikir bebukan ye...tp 1 benda je aku nak gtau, kalau aku tau cpe yg amik, mmg awal2 lagik aku takmo ikot g CH tuhhhh...sbb masa kat langkawi dulu, aku tak siasat langsung!tuela aku ckp, aku tutup 2-2 belah mata...padan muka aku!tp trip CH nie aku siasat bagai nak rakkkk...enough said!

tQ byk2 gak kat sesape yg leave comments...sorry kalau balasan saya mengguris ati mana2 pihak...i'm so sorry!!!tgh emosional mmg cam gitu la kannnn...hehehehe

saya tutup kisah ini...lap u all...THANX VERY2 MUCH FOR UR CONCERN =)


10 comments:

Shafie said...

bgs la kalau dpt settle :)

kojah said...

hurmmm...

Dee said...

baguslah kalo dh settle..jd PI tau..hahaha..

kojah said...

hehehehe

Zool Blogger said...

First time singgah sini..
apa maksud kojah tu?

Zool
http://www.ligakampung.com

miss jiejie said...

yurpp !!!
sile2 ..
itew da ready stockk !!
sO minat inform kite awal2 ..=)

NoRT said...

buka je buku baru

kojah said...

dear zool blogger,
aritue ada masalah ckit...tp dah settle dah...hehe

dear jiejah,
orite, saya pikir2 dulu ye...

dear NoRt,
betol2...tQ =)

Zool Blogger said...

er tak jawab soalan ni..

Zool
http://www.ligakampung.com

kojah said...

lorrrh, nak kena xplain lagik ke??benda tue dah settle la...takmo citer dah...

Page number