My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, June 21, 2009

Durian oh durian!

durian free maaaaaa...baru je dok cite sal jiran aku...tetibe dia bg durian...hohohoho

jiran aku baca blog aku ke??*tompang lalu jiran*
















2 bijik durian dari jiran bank...

jiran pun ada nama2 ok...jiran bank, jiran cikgu, jiran bibik, jiran stewardess...apa makna semua ituuuuuuuu??
















tapi tak meletoppp mana la...so so sajork...

btw, tQ so much jiranku!

=)



12 comments:

JIVEBUMZ said...

bukan senang nak dapat durian free tu kojah oii..hihi

akudinda said...

best ye dapat durian free...
kalu dapat lebih, hantar2 la sini sama...
hahahahaha...

Khas Lysha said...

walaopon x baper meletop yg penting free.. hehe

kojah said...

dear jivebumz,
tol2...dorg sgt bermurah ati =)

dear akudinda,
xda lebih2 nyer...haha

dear khas lysha,
hehe btol2 =)

@xiM said...

saya tidak makan durian..tak taw naper..yang pelik tempoyak bukan main suka lagik..ish ish ish

Zarpeno said...

wei jiran hang bagi dereyan ada santau ka..hehehe

atty's said...

sodap eh doyan ..den jiran takde pun kasi doyan..

eddie dewanaga said...

eh, gua dulu masa dok apartmen ada juga jiran stewardess, tapi diorang bilang lagi best kalau panggil diorang 'flight attendant'...

adorable dan mesra pengguna!!!

PakciQue said...

Semalam baru saja makan. Pagi ni terus jadi mandom.

http://noorhidayat.com

*ayu* said...

kira meletup la tuh.. rezeki..
huhuhuhu..:)

bestkan?

DilOt said...

abesla.jiran kamu bace blog kamu...kukuikui...

dpt gak free tu..bukan senang die nak bg....

kojah said...

dear axim,
durian xmkn bro??oh ruginyer!!

dear zarpeno,
tak baik tau...mana ada santau...

dear atty,
jiran akak xbermurah ati la tuh...kihkihkih

dear eddie,
flight attendant ek?ups, tak ngorat ke bro??

dear pakcique,
nape mandom lak?panas sgt ke?huhu

dear ayu,
bestttt sgt kak...durian free kan...

dear dilot,
tol2, bukan senang org nk bg free kan...hoho

Page number