My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, June 10, 2009

Prezzie dari China =)

so dalam masa yg singkat tuh, aku msg akak masviona nie...sib baik driver, si Fitri tuh nak benti Petronas...so aku kira cam ada chance la utk aku berjumpa...

msg2 teros kak mas reply n call ckp ok!yabedabeduuuuu!!dalam 5 minit (ke tak sampai 5 minit) kak mas n bro prebetsabu dah sampai....wahhhh!!i likeeeee...sgtttt pantas...

aku bukannya pe...kan aku tompang orang...lgpun dorg rush nak ke PD...tuh aku agak serba salah tuh...





















senyum je akak nie...aku memula agak segan gak tapi bila tgk akak dok senyum2, ilang la keseganan aku nieee...bleh tak masa mula2 aku tgk damia, aku leh blur jappp...pe la nama dak tecik nie...pastu bila akak sebut, damia baru bgn tido nih...baru la saya cam terjaga dari lamunan...hiks!

sorry ye bro, tak sempat nak say hye2 bye2...padahal aku malu kotttt =P
















so aku dapat fm ngan spoon set dari china...tQ so much kak...nnti sy ada rider, kita bisa ketemu lagikkk...=)

tapi jap, korg nak tau tak ada benda lucu yang berlaku di sebalik tuhhhh...

fera: tue cpe azah?
kojah: alah, akak tueeeeeee...
fera: cape?gtau la...siap suami dia pun kua kete amik gambar korg...
atik: tuh la pasal...cape tuh azah?nape korg amik2 gambar lak?
kojah: hehehehe aku nie sebenarnya ada blog...aku bloggers...
fera: owhhhh zira penah cite ko ada blog...aku pun penah baca blog ko gak...
atik: nape zah, akak tuh pun lahir bulan august gak ke?
all: hahahahahahhahahahahahahaha



10 comments:

Zarpeno said...

hello..nk add buleh?

kojah said...

hye...buleh2...silakannnn =)

★ Nu♥ℜul ★ said...

tweet nyer spoon tuh

Rhuddy said...

huhuhu singgah jer .....tgk xder chat box..tinggalkan komen jer laaa heheeh

Rhuddy said...

huhuhu singgah jer .....tgk xder chat box..tinggalkan komen jer laaa heheeh

Belly-Button said...

hye! blog-hop here! ;)
ddk seremban area mn?

Zarpeno said...

pemes rupanya blogah ni.hahaha

lily lotus said...

jauh dtgnya hadiah tu...hehehe

MaMa aYiN_FaSHa said...

Masa ko jumpa Kak mas ni la..akak ingat ko org Bangi...Ropenyer dia jumpa ko masa nk gi PD...heheheh...

kojah said...

dear nurul,
tuela sy suke =)

dear rhuddy,
haaa, rajin2 la comment ye...

dear belly-button,
seremban kt jusco...npe ye?

dear zarpeno,
pemes?ishhh, xda la...nuffnang pun xsampai beribu lagik...muahahaha

dear lily lotus,
jauh2 smpai gak kt sy kak...hehe

dear mama_ayin,
leh la jmp akak lak pasnie...

Page number