My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, June 15, 2009

Warning to lalats!

haha sebok gak kau nak masuk blog aku ea?aku tau la beb!aku leh jejak kau...pasnie jgn masuk blog aku ok...nyomak tgk blog kau dok terjah masuk blog aku...

bajettttttt cun!hampuihhhhhhhhhh!!

*kan Kak Dee kan, makin berkurang la kawan2 kau...so pasnie kau g la kawan ngan antu toyol...lalalalala
*kau kata aku dulu, pastu kau plak nak emo2...yes, aku mmg mata duitan!!yg kau sebok2 nape??dia byr pakai duwet kau ke??



12 comments:

Shafie said...

pe dia da wat..ehehe..

░♥si lampu neon♥░ said...

agak pedas sehh

kojah said...

dear shafie,
nnti kita ym eh...

dear si lampu neon,
haha jgn riso...bukan utk kamu ye =)

mummysya said...

Lalat nie mmg camgini

sangat menjelikkan...

busuk kan....

Nem0 o0h Nem0 said...

biar je lalat tu terjun ngn labu nya..

Acai said...

marah betul cik akk nih,hehe..

arnirina said...

isk..isk..x baik la kan..

atty's said...

kira bagus ar ko ngaku ko mata duitan..dr org tak ngaku..

nie akak pun nak ngaku..aku pun mata duitan..dlm dunia nie no money no talk ..ok..

nak masuk toilet pun pakai duit..

Dee said...

aku pun mata duitan gak kojah..ater xkan nk mkn love n cintan je ari2..wakaka..org bg amik..kalo mata duitan ko mintak umah, keto, emas, berlian...hah tu baru mata duitan..

p/s: kalo x tahan org ngata kita..kita jgn ngata org..ada paham!!

kojah said...

dear mummysya,
mmg menjelikkan n membencikan...wahhh!

dear nemo,
tau xpe kak...huhu

dear acai,
marahhh la!lg2 klu org laser ckp kt kita tp kita ckp ckit xbleh nk accept...huh!!

dear arnirina,
cpe yg xbaik kak?lalats ke?huhu

dear atty,
haha tol2 kak...zaman skang mmg kena mata duitan kan...yg pnting, kita xpakai duwet org lain yg dok bising2...

dear dee,
tau xpe kak!!bukannya aku mintak beg guess ke, suar levis ke, yg memahal tuh!ingt aku nih miskin papa kedana sgt ke??!!

mummYaeesh said...

uiks ape kes ni??woohoo

kojah said...

kes lalat yg yg xsedar diri kak!~

Page number