My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, June 18, 2009

Fetch my abah n concorde hotel!

bosan maaaaaaa dok umah...so aku followwww je la...eh2, lemak2 aku makin bertambah laaaaa...
















mak: sini byk jual durian..tapi mahal la...lg2 kalau dia tgk kereta...lg la mahal...
kojah: bistu beli manggis je la...
mak: okey...
















mak aku suke nau gerak awal2 kalau nak g amik abah aku...katanya leh singgah menyinggah memacam tempat...

singgah menyinggah tmpt best tak pe...jgn dok singgah kedai ah chong tepi jalan sudahhhh...apakah??

so aku layannnnnnnn ~

















kali nie port ktorg concorde hotel of klia...

tuh mak aku nak g mintak paper kat bell boy...hasilnya mak aku mesti senyum sampai ke telingaaaaaa...apakah??mayb sbb org tue dah kenal mak aku n dia siap suro mak aku bwk balik paper tuhhh...

tQ yer abg bell boy...abg???iyerkssss!! *dan2 panggil abg kan, sbb bg paper free...hohohoho*
















mat2 saleh ramai la dok nginap hotel nih...yela, mayb dorg transit nak g memana ke...tak pun flight tuh delayed ke...aterr dorg byk duwettt...eh2, tapi korg pn byk duwet gak kan?aku je yang ngah sesak napas skang nih...oitttt mara, bila duwet aku nk dpt nie??

pstTtTtTt, nampak dak 2 bijik tv tergantung tuhhhh??
















tue tv arrival n departure flights of MAS...aku ngokkk plak masa nih...tgk2 flight abah aku nan adoooo...mula la aku pikir bebukan kan...ghope2nya aku g tgk tang departure flight tuhhh...huhu
















cantikkk plak aku tgk view nih...tapi hasil camera aku idak la cantik sama spt penglihatan ku...
















nape ktorg dok lepak kat concorde?yela, airport nie mana bleh tunggu org lelama...kang dpt la 'surat cinta' lak kanggggg...tak pun dtg la bang polis suro berambus...hiks!


*wuaaaaa, spoon n fork besi MAS tuh dh tade la...aku nakkkkk...bang steward, bg la set spoon besi kat i satu...larikkkkkkkkkkkkkk =P




4 comments:

neezareef said...

ade certain peniaga ni tgk kte bosa je mula arr tekan lebih2

Shafie said...

tgk plate pon ye gak kn...
tgk org lua..letak harga lain..
ish2..hehe

eddie dewanaga said...

cantik concorde sepang, penah rasa concorde kl je dulu, tu pun sebab nak menyetan kat hard rock!

kojah said...

dear neezareef,
tau xpe kak...sakit ati tol!

dear shafie,
tue byk kat qlate la...huhu

dear eddie,
wow concorde kl!nak menyetan pn smpat lagik check in ek...huhu

Page number