My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, June 11, 2009

Ke PD...

pas jumpa kak masviona, tros desuppppp ktorg ke Port Dickson (PD)...berkonvoi 2 buah kereta...
















nampak je tau si Farah nie bila camera aku nak snap...
















so dalam kol 5 lbh ktorg dah sampai...
















kojah n Farah...Farah solo n available nihhh...ada yg mau??lalalalala
















nihhhh wui cannot!marah si bopren nyer kanggg...
















yang lelaki mmg plan nak manda-mandi...tapi dorg diam2 je tak bgtau dak2 pompuan...aterr tak kan ktorg (the girls) nak tengok korg jerk??

see Farah, nampak je tau camera aku dok tala kat ko...
















mohla kita g makan2...kan ramai OKB (org kaya baru) nih...open table la weiii!

so aku makan char keoy teow + ABC...bg aku char keoy teow tuh tak sodappp la...tapi kengkwn aku yg lain ckp codappp...ke tekak aku yg tak ada mood nak makan?
















2-2 org kaya baru...hampagas tol si Meaz (kiri) tuhhhh...leh lak dia msg aku ckp dia dok Phnom Penh nun...aku pun beria2 la kan...punyala aku pesan fm bagai...ghupe2nya tipu semata2...huh!!!!

tak pe Meaz!ada ubi ada batas, ada hari buleh ku balas =P
















tup tap tup tap, sampai ke malam...aku mmg lupe tol2 la malam nie ada besday party cik wanie...kalau tak, mau aku roger2 sesape gak...lgpn memula aku ingt besday party nie untuk org yg di invite sahaja...rupe2nya open to all readers...

tak apa la...next tyme je la yeee...lgpn aku kan numpang kete org...huhu
















free show depan mata...pelok2, kiss2 pipi, raba2 bontot tanpa rasa malu...alahaiiiii!!ko ingt ni oversea ke minah n mat oitttttttt!!jijik je aku pandang...blueks!!!!kawan2 dorg lak dok gelak2...tak paham tol la aku!!



8 comments:

JIVEBUMZ said...

kojah lawa la baju ko tu..bekenan akak hihi

MaMa aYiN_FaSHa said...

a'ah..betui..betui..betui...
Yg free show..memalukan tul..

arnirina said...

lenkali ko tembak je org yg duk atas bonet kete tu..

myaVra's said...

jelesnyeeee... ;P

eddie dewanaga said...

suruh budak2 lastik dgn getah je beb... diorang ingat tgh relax kat israel agaknya.

kojah said...

dear jivebumz,
tQ kak...sy beli kt metro kajang...akak g la terjah...

dear mama_ayin,
akhlak ntah ke mana ntah kak...

dear arnirina,
xda pistol la kak...klu ada, dh lama tembak...huhu

dear myaVra,
huhu

dear eddie,
lastik?takmo la...sy nk tembak tros!

Cik Wanie said...

owh g pd,
sampai ati x singgah teluk kemang jumpa wanie kan,
sedey:((
huk huk huk huk......

kojah said...

sorryyyyyyy kak...sy ingt yg di invite sajork...huhu nx tyme sy g ye...

Page number