My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, June 17, 2009

Penat gak cat nie ek!

alamakkkk...gambar dalam camera lagikk...lupe nak transfer...aci la ek?

smlm start proses mengecat...actually aku mmg dah lama mengidam *mengidam tuh!* nak cat...tapi tak kan nak pakai duwet aku plak kan...hahahaha so bila aku request kat mak aku, tros mak aku ckp ok...

sebelum tido, excited bagai nak bgn pagi...alih2 kol 10 baru bangun...huhu bangun2 on ym dulu...ngumpat2 org dulu =P...dah rasa cam takut tak siap cat, off ym...goreng burung sekor, makan nasikkk...

pas makan relax2 dulu...amik mood...so dalam pukul 12 lbh start mengecat...aku nie bukan bleh bila ngah wat keje, ada la org dok complaint...huh!

bro: tak cantik ah jah cat...
kojah: cakap mmg senang...try mu wat...
bro: hahahahahaha alat nak keringkan cat takda ke?tuhla, tak tny org pro dulu...
kojah: banyak bunyik lak...g la tlg beli...

sib baik abg aku tros kua g beli...

bila mak aku balik plak...

mom: cat macam nie...jgn byk2...kang tak cukup...
kojah: yelaaaaaa...

bila abah aku balik plak...

abah: rajinnya jah cat rumah
kojah: (leh la bg upah) *ckp dalam ati je*
tetibe...
abah: suka sgt kaler pink...nih dah kaler merah dah...
kojah: bukan kaler pink la nie...nie jambu air...
abah: lebih kurang la tuhhh...

siap dalam pukul 9 lbh malam...penat gilerrrrrrrrrrrrr!pastu selama nie punyala aku penakut nak panjat tangga tapi semalam laju je aku panjat...apakah??tapi u ols...tak ada la aku start kol 12 lbh sampai kul 9 lbh secara non stop...aku stop kol 6 lbh sampai kul 7 lbh cenggitu la sbb nak tgk manjalara...


*mak, cuti next sem la cat atas ngan bilik plak...tak larat dah...*ingatkan sonang, upenya lotih weiiiii*



7 comments:

nURmALa mAZLan said...

cat utk raya kah?
bagus² sblm puasa ni...
lagi letih

Dee said...

mmg letih..kalo akak upah org je kot..kalo buat sendiri pun 1 umah aku kerah..

arnirina said...

tau xpe susah nak cat..hehehe..

DilOt said...

cat...susah woo...peat badan...

kojah said...

dear nurmala,
a'ah utk raya sekalik...hehe

dear dee,
tuela mmg penat kak...nk upah org cam membazir lak...

dear arnirina,
sy ingt sonang...huhu

dear dilot,
tuh la...sy br tau...huhu

eddie dewanaga said...

nice job kojah...

memang cool!

kojah said...

hehe tQ bro =)

Page number