My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, June 30, 2009

Happy birthday mak!!!!

*scroll down for the next entry please*

hellooooooooooooo TM!!bila tenet aku nak ok nih????taun depan ke????ishhh angin tol la aku ngan TM nih...actually tenet umah aku nie dah ada problem since last week lagik...kol2 cenggitu gakkkk...dorg ada suro check modem la, LAN cabel la...semua2 tue ktorg dah fully checked dah!eh2, bukan aku yg check...abg aku lerr...ater abg aku dlm bidang nie...tapi alih2 tak jadi gak...smlm mmg berasap tol la aku kan bila aku kol buat yang ke berapa juta kali dah!

kojah: bila nak ok nie?
TM: tunggu dalam 2 ari bekerja lg...
kojah: hah???2 ari bekerja lagi?bistu dari last week sy kol tak ada take action pape la????
TM: nie kita akan check secara details lagik...pape ktorg akan kol num hp cik aza ye...
kojah: saya buat business melalui internet nie...so how come internet tak jadi??abis la customer saya!!*cakap nada marah*
TM: blablabla *apa ntah dia membebel...mls aku nk dgr*

sampai ke saat ini tak ada sebarang call dr TM pun...sabar sabar!!aku tunggu sampai sok gakkk...kalau tak, aku suro je abah aku kol bos TM tuh tros...huh!!!last week masa tenet aku tak jadi tuh, pelan2 la aku kayuh pakai broadband tuh...tapi tau la kan broadband nih...kt KL mmglaaaaaaaa mencanak2 laju tapi kat somban nie macam kura2 kekdahnya!aku nak pakai broadband pun tak buleh maaa, abah aku bawak p outstation...

adoiiii, mati kutu aku internet tak jadi nih...tapi bagus gak kan, jadik rajin ckit aku kat rumah nih...muahahahahaha

nie aku kat cc ler...terpaksa oh...sbb arini besday mak aku...yang ke 52 =)

haaaaaaa, yang entry pasal KFC self service tue, bukan staff dia yang dok gelakkan mak aku...adeh!korg dah salah phm nie...kang marah lak manager2 KFC tuh...hohoho sebenarnya pompuan2 tak cukup adab yang dtg beli KFC tue gakkkk...tak pe...tunggu la dorg tua2 sok, ada gak org lain yg dok gelakkan dorg...apa yang kita buat, satu hari nanti Allah akan balas gakkk...

bye bye u ols...sorry aku terpaksa menyepi...salahkan TM tuh ye!!!

*to my mom, moga mak dipjgkn umur, dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah hendaknya...i luv u so much...terima kasih mak atas segalanya...muah2!~




7 comments:

Shafie said...

epi besday to ur mom...

tu r...leceh tul nk pggl diorg dtg..
byk sgt steps..

ade org gelak kn mak awk kt kfc?
xbaik tu..

eya said...

slmt ulangthn to mak kojah.
semoga dipnjgkan umo dan dimurahkan rezeki sll.

ayanuts said...

ha ah..TM slalu cam ni..call byk2 kali pn asik xpt je..da la line tenet cam mengong..hepy byffday 2 ur mom.. : )

Pocket said...

pocket pun pernah kenaaa!!
skali dia kata tak der port..
next construction will be lg dua bulan..
waahhh!!

Dee said...

sian ko jah..agaknya umah kakak akak itu gak kot problemnya..hmmm..

apa2 pun..happy birthday to ur mom ye kojah..moga happy selalu..

Nem0 o0h Nem0 said...

tenet mmg line cam harammm sikitt.. tak suka tul..


hppy besdy to ur mom.. =)

kojah said...

dear shafie,
org xcukup adab!

dear eya,
tQ kak =)

dear ayanuts,
thanx sis...

dear pocket,
mmg sakit ati kan!

dear Dee,
thanx kak wish besday my mom...tak sabarrrr kak!

dear nemo,
TM tau nak duwet jerk...system ngokkk...thanx 4 da wish...

Page number