My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, July 01, 2009

Makan besar kol 2 pagi!

aaaa...nie masa aku ngan abg aku g amik akak + BIL baru balik dari their 2nd honeymoon...

nanti g la honeymoon lagik ekkk...leh aku dpt bykkkk souvenirs lagik...hahahahaha
















masing2 kusyukkk dok tgk cite apa ntah...ala, citer hero tuh nak kena bunuh...yg ending dia, penjahat tuh nak bunuh hero alih2 bila tgk kapal, tak jadi tros nak bunuh hero...aku pun tak pahammmm...sbb nape bila dorg tgk kapal tak jadi bunuh lak??
















masa nie dah kol 2 lbh pagi...tetibe masing2 laparrrr...padahal aku pun dah makan kot...hiks!

biasala airasia nie...flight delayed sesajo...tuh yg akak aku sampai airport dalam kol 1 pg tuhhhh...
















makan plak tak hingattttt...semua makan nasik...kalau ikotkan, nak makan ikan bakar alih2 ikan dia cam tak fresh plak...cancel!

tomyam + paprik + kangkung belacan + telur bistik + daging masak merah...tapi daging masak merah masa nie tak siap masak lagikkk...huhu

erk, alhamdulillah...=)

*harap ihsan broadband je la skangggg...huhu




7 comments:

eddie dewanaga said...

pukul 1 pagi mkn nasik..??

takpelah Jah, abang Eddie memang suka aweq gemuk2... Oops!

*ceh... tetiba je!

Dee said...

sedapnyer..eloklah tu kojah..bg ko berisi sket..hehehe..

khaLifah feDi said...

emm pagi2 mkn tomyam feh sdp yer..!!!

masviona said...

kalu dah perut lapa ye tak....gasak ler pukul bape pagi pun kan....janji kenyang...ahaksss..tp kojah xperlah badan slim melim

arnirina said...

uiihhh...makan ke mimpi tu?

*ayu* said...

derang g mana?

kojah said...

dear eddie,
so kamu mik la shanie...haha

dear Dee,
sy kurus sgt ke kak?

dear kf,
cedappp...lg cedap bila org banjer...hiks!

dear masviona,
tol2 kak...kalu lapar tue, tak kira la kol bape pun...

dear arnirina,
haha mimpi kot kak...hiks

dear ayu,
g bali kak...

Page number