My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, July 02, 2009

Souvenirs from Bali...

opsss!aku terupload pix nie la pulakkkk...halal je la ea...hahahahahahaha

special comes from Bali...lalalalala eh2, bukan aku la yg g Bali...akak + BIL la yg g...aku bila ntah nak g...tunggu aku kawen sok2 je la...haha

matik la blog aku pasnie...kang org ckp blog aku blog luch plak kang...oh tidakkkkkk!tapi kan kan kan, aritue ada gak makhluk nie search apa ntah kat blog aku...jijik lak aku nak sebut...korg nak tgk tak? =P


dalam byk2 pix, pix nie yg aku plg sukak...nape ye?sbb belakang tue gunung berapi aktif oh!pastu view tue tak nampak cam ori kan...nampak cam lukis2 gitu...padahal mmg original tau!

yang baju meghah nak selit sama tue tourist guide dorg lerrrr...ckp omputih berabuk!


baju pink tue sgtlaaaaaaaaa menarik perhatian aku...tapi akak aku tak nak bg kat aku...tak muat katernya...hiks!

yang gambau spec tuh plak FM la u ols...jelesssssssss!aku tak dpt FM yang nie...aku dpt yang lain ckit...


keychain + FM yg bebyk tuh utk sedara mara...*Dah, ada keychain special utk hang, mai la cni*

aku dpt FM yang bwh tue, klip rambut kaler purple tuh, ngan tmpt gantung2 kat hp...


pastu aku dpt gak baju tdo + baju jenjalan kat pulau gituuuuu...wahhh!makin bersemangat la aku nie...ish, tak sabarrrrrrrrr tunggu next week!!

adeh, duwet duwet...marila kepadakuuuuuuuuuuu...

eh2, panggil2 duwet nie kang ada plak org ckp aku mata duitan plak kang!padahal ko jeles ngan aku kot!ko tak dpt, tue ko jeles ngan aku...lalalalalala

ada aku kesah?




10 comments:

nURmALa mAZLan said...

oit...kau gi balik dik??
ada pape x utk akak?? hiks~~

Khas Lysha said...

byknyer souvenir...... best best.
yg gambo atas tu x bwk balik skali ker?? hehehe

atty's said...

banyaknya dpt diah..

THE TIME TRAVEL TALE said...

banyak juga yer barang2 kat bali.?
emmmmm...:)

masviona said...

best oooiii gi bali...ingt masa weols gi last year.....brng nk shopping pun murah lah jugak..:)

khaLifah feDi said...

wah cantik backgroud pic no.2tue ...

bvlgarigirl @ Arianna said...

wow cantik. wish i can visit bali someday. kan kojah

eddie dewanaga said...

key chain utk gua takde ke Jah..?
gambar first tu, adoi... terkujat gua tengok(buat2 terkujat...)

kojah said...

dear nurmala,
bkn sy yg g la kak...akak sy yg g...

dear khas,
xbwk blk ler kak...berat sgt...hoho

dear atty,
tuh yg sonok tuh...hehe

dear the time,
bykkkkk...dorg ckp murah2 lak tuh...

dear masviona,
bestnyer akak dh g...sy bila la...huhu

dear kf,
mmg cantik sgt2!cam lukisan pdhal ori!

dear arianna,
i wish too!~

dear eddie,
mana bleh bg org...nie utk sedara mara jer...lainla kojah yg g...huhu huh!bukak mata luas2 la tuh!

rillys said...

cantik sangat pic tu!

Page number