My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, July 02, 2009

Pas makan, jom pOsing2!

pas kenyang2 makan, pe lagi kan...jalan2 je laaaaaaa...nak jogging skang punyalaaaaaa malas...aku lebih prefer kumpul lemak2 yang ado nih...muahahahaha


adeh, sampai cni dah nak dekat mahgrib upenya...belasah je la labuuuuuuuu...lgpn bukan nak wat maksiat pun kan...hiks!

city park seremban 2 @ taman tasik...mmg besttt la tmpt nie...tapi kalau dtg on weekend, sure berserabut pale otak aku nih...ramai gilerssssss org!


nie jogging track ...keliling tasik nie...dulu2 zaman aku muda2 dulu, rajin la dok jogging2 nie...bape round ntah...skang aku rasa kalau kena 1 round pun dah semput kot...hehe eh2, dulu yela rajin jogging...sbb aku atlit sekolah...hikhikhikhik


bersama kakak ku tersyg...haaa, pastu ko jgn berangan la nak lepak cni sampai ke malam...dalam kol 8 cenggitu la, pakgurad2 nih akan halau korg...dah la guard tuh kemain straightttt...tapi bagus gak kan, elak maksiat2 nih...


dah ari2 org jamu bg makan so ikan nih makin lama makin gemokkk ko...tapi dalam pix nie ikan dia halus2 lak...yg gemok2 gedempol semua lari dok nyorok tmpt lain...


nie kes org2 yang tak ada kesedaran sivik!!buang sampah dalam tasik nie ikot ske ati mak nenek dorg jerk!

aku mmg pantang la tgk org2 buang sampah nie...mayb sbb dah diajar oleh abah aku kot...ei, abah aku mmg pantang tol la kalau buang sampah merata2 nih...lagik2 kalau buang ikot tingkap kete...uish!mmg kena membebel pjg2 punyala!takottttttt!words abah aku, satu keje plak untuk org lain kutip sampah kita!

*EH2, NIE BUKAN ORG YG BUANG SAMPAH YE...NIE PEKERJA YG KUTIP SAMPAH2 YG DORG BUANG TUH...


Balong aku nie, tak abis2 ngan kete dia...yela, cape tak syg kete kan...cam syg bini la kekdahnya...tol tak guys??



7 comments:

Luth Textile said...

betollll

DrSam said...

memang berdedikasi betul pak guard taman tu.

Pocket said...

so anda gi tgur ker tak kakak yg buang sampai ikut suka ati dia tu?

ikan tu kan...
pocket pernah makan!! tak der isi!!
memang ikan tu utk perhiasan jer laa..
hohohhh

Khas Lysha said...

eloknyer gambo org buang sampah tu bg clear. zoom bg tepat kat muka dia. suka suki nk buang sampah kat situ.. herr geram!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

banyak kenangan kat citypark nie dlu..

n a r d indie winkie said...

lurve jalan2. ahaks. eh cik kojah nape jln dalam gelap2 nih. :-p

anyway nice blog:-)

CoOkiE MoNSter said...

nyaris aku ingatkan lembaga kebaya merah td. Siap anak panah bagai.

uiksssss....ngerii!

Page number