My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, July 31, 2009

Windows picture manager??help meeeee!!

alahaiii kojah...buta it sungguh!

cenggini u ols...gmbau dari camera aku besar gedabak size dia...3MB cenggitu la...dulu2 mmg aku tak tau la nak kecikkan gmbau bg menjadikan ia bersize KB...bila kema dok ajar aku, baru la aku tauuuu...hihihi

so pas lappy aku kena format, segala mak nenek tuh dah ilang weiiiiii...aku nak windows picture manager aku balikkkkkkkkkk!kalau tak, aku tak leh la update blog aku nie ngan gambau-gambau...ish!byk benda nak update nih...oh entry Sabah tuh nanti dulu la...korg pun cam bosan je ari2 dok citer sal Sabah kan...uhuks!

so cmne nie korgggggggg??aku nak windows picture managerrrrr...



4 comments:

Dee said...

downloadlah photoscape ke, photobucket ke...leh resize kt situ...

atty's said...

buek camno dee ckp tu lah..photoscape is easy..ngn mesra alam

Shafie said...

yup..photoscape pon bleh.
lg best photoshop.hehe..

Shafie said...

yup..photoscape pon bleh.
lg best photoshop.hehe..

Page number