My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, July 18, 2009

Tensi!!stupid big apple!!

arghhhh lappy baru format...abis photoscape aku sume ilang...wuaaaaaaaa, kena download balik...aku dahla fail bab2 download nih...aku sebenarnya buta it la wei...tang blog je aku agak teror ckit...ckit je laaaa...tak byk pun...hiks!

tadi aku g jusco ngan mak aku mmg bengang gila babeng la aku kat mamat jual big apple tuh...tak berbudi bahasa langsung!!tak respect aku, aku leh tahan lagik...tapi kalau tak respect mak aku, mmg hangen tol la aku!!ada ke dia buat muka + like mcm baling packaging donut tuh bila mak aku ckp cancel tak nak 6 ketol donut...wakluuuuuuuuuuuu!!hello brother, org tua ko kena paham la...mak bapak ko tak ada ke??apa ko ingt mak aku setaraf ngan ko??tak berpelajaran jual donut??sorry guys...mmg aku hangen tol2 la...bab*!!eEeEeE time dia buat muka tuh macam bagus ko tau tak...puiiiiiiii!!kalau aku pakai hp murah, mmg dah lama aku baling sebijik kat muka dia...buat muka mmg macam taikkkkkkkkkkk!!

time2 tuh jugak aku sound...lantaklaaa...sampai cashier dia pun tercengang2 tgk aku...geram giler aku!!weiii train ckit staff korg tuh bila berdepan ngan customer...ati customer kena jaga la...jgn ko ingt org tua dtg beli kat kedai ko, ko leh wat muka macam hanj***!!tua2 mak aku pun ada pelajaran...ko ada pelajaran ke bang????eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mmg sakit ati tol aku...atleast mak aku beli gak donut ko...cuma mak aku agak konpius nak amik bape ketol donut...then dia macam marah bila mak aku dok pilih2 nak amik bape ketol donut...mcm dia nak mak aku pilih cepat2 la...aku mintak2 ko tua nanti, ko nyanyuk tros!!!!!!!!!!

last pas dah bayar semua, dia boleh jeling aku!!mmg bab* tol!!!dulu pompuan yg tak ada adab, nie lelaki lak...

g mampo*!!!!!!!

*nak tgk muka stupid staff ni tak??



17 comments:

arnirina said...

cepat!cepat publish muke dia!

eddie dewanaga said...

huh... silap orang la dia carik pasal dgn blogger!!!

satu dunia tau dia bangang!

DilOt said...

ape lg letak la kojah...btl kate eddie...sebab blogger semua kan berlink2...

abesla mamat tu,,,

*ayu* said...

nak! nak!!!

Tijah said...

ko beli kat jusco s2 eh? bangang kan budak laki tu? aku aritu nak rasa durian jer. so beli la 1. pastu buat muka cam taik mengomel2 sorang2 sambil paipkan cream durian tu. tak poti la tu sbb aku beli 1 je...

Shafie said...

dia buat muke ek..

hmm..kkdg kita tak mrh org buat kita..tp bila babit fmly kita, org kita rapat or syg..mmg hangin gak..huhu..

bak kata kwn sy..kita kna fhm org tu..sbb tu dia keje tu..kta tak fhm dia..
(statement ni nk sejuk kn ati..huhu :P)

JMR said...

wah siap pulish muka nih..
confirm pasni dia benti kije trus..
hahaha

[z@ck] said...

customer always right..
=P

Dee said...

big apple branch mana ni kojah? ko tjuk sket muka dia tuh..

CoOkiE MoNSter said...

apo laie kojah..aku xcited nak tgok pic mamat tuh. hikhik..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bgtau je management atasan. mana bleh mamat tu layan customer mcm tu. customer always right!!

Bro_mie said...

bagus......bubuh kat situ jugak, jangan simpan lama2......kang makan ati......mana nak tengok mamat tapir tu! huhuh...

kojah said...

dear arnirina,
akan dipublish kak...

dear eddie,
bukan takat bangang tapi tak berbudi bahasa langsung!

dear dilot,
sy akan letak...tunggu...hehe

dear ayu,
nak apa kak?hehehe

dear tijah,
a'ah BIG APPLE JUSCO SEREMBAN 2...mmg bangang!

dear shafie,
kena phm org tu?abis dia tak payah respect org lebih tua la?

dear JMR,
tak payah benti pun tak apa tapi biarlah belaja cara2 berbudi bahasa!

dear zack,
betol sgt2!

dear Dee,
branch seremban 2 kak...nnti sy publish...

dear cookie,
nanti aku publish...

dear sitie,
mmg ingt nk bgtau pihak atasan tp busy plak...huhu

dear bro,
mmg nak letak gak muka dia...geram tol!!

[z@ck] said...

mmg lyak kerja big apple je mamat tuh.
hahaha

kojah said...

huh!!keje big apple pun tak layak klu layan customer pun mcm taik!g keje tukang cuci longkang bang oittt...tak ganggu idop ngan org lain...

LotsOfLove-Pearls said...

adesh...
nak join the club nak marah plak bila dia buat org tua cenggitu...

his...
pantang larang aku kalau org tua yg menjadi sasaran kekurang ajaran muda mudi..
rasanya laki tu xder mak bapak. trus meletop dr batu. tu yg x terasa ader mak bapak tue!
Kalau dier ader mak bapak, cian mak bapak dia.. Bukan salah ibu mengandung.

Hah..
kan dh marah nie...
hahaha...

cool..
cool..

kojah said...

ntah2 makpak dia pun dia tak hormat...lg la haruuuuuuuuu!~

Page number