My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, July 24, 2009

Belaja hormat orang tua ckit ye!!

*click gambar untuk image yg lebih jelas...

cerita ini...budusssssss!!



8 comments:

Pocket said...

bodoh giler,
dia tak tahu nasi kat umah dia tu,
customer yg bayorkan...
kalau customer tak der.. dia seluar dlm pun tak mampu bli.

pocket memang org yg amatlah pikirkan hak pembeli. apa yg patut kita dpt, dah sampai mana buleh kita tuntut.

Mamat tu patut kena brenti keja on the spot. huhuuuuuuu

arnirina said...

muke cam bapok aauuuww je...bapok ke?

ikiqzana said...

camtu ke cite nyer.. cian gan gan mak kojah.. mmg kurang ajar betol la bdk banggang tu.. klu akak la mmg dah kena maki dah depan2 semua org kt situ.. peduli apa..

khaLifah feDi said...

emm kat ne tue kojah ? emm mebe dye penat kot !!

kojah said...

dear pocket,
dahla kuang ajar, buat muka lak tuh...mmg macam taikkkkkkkk!betol bro, patut benti keje tros...mmg aku tak kan beli big apple klu ada mamat bodoh nih...

dear arnirina,
ntahla tgk aritue bukan bapok tapi bodoh kak...

dear zana,
mmg sy maki la kak...tuh yg cashier dia tercengang2 tuh...

dear kf,
big apple seremban 2...penat?alasan tak boleh diterima pakai la bro...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang kurang ajar kan...klu kurang ajar nan kita pun dah sakit hati tahap melampau nie plak klu kurang ajar nan parents kta kan..memang sia2 kena maki dengan mulut puaka niyang rapik la jawabnyer budak tue..

Dee said...

lelaki ek? malanglah gf dia eh..

kojah said...

dear purple,
tuh la kak...mmg biadap tol...ngan org tua lak tuh...sakit ati tol sy!!

dear Dee,
mmg malang sgt2...ntah2 gf pun takdok kak...haha

Page number