My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, July 08, 2009

Seharian di Kota Kinabalu...

mmg miracle sungguh la ai...bygkan kol 11 lbh kawan aku ada kt kl central lagik...flight kol 12.50 nih...last2 sib baik sempatttttttt...sebab pe tau u ols?sebab system computer kt lcct tuh down...hehehe ada la dlm 1/2 hour cenggitu la...flight delayed dlm 10minit...boleh?

okkkk, nie baru pas jenjalan bndr kk...sok nk g kundasang...cejukkkkkkkkk =P tadi mkn punyala knyang nak mampos...eh2, apasal smpi nk mampos lak?

tata, nak tdo...sok pg2 kena bgn...tak kan nak tdo sesado...baik tak yah bercuti kan....hoho



10 comments:

niesaHM said...

nti cite details taw psl ur vacation such as hotel mane, hotel tu de wifi ke tak, rate bape, pegi mane, emm semua2 lah. mane taw nti nisa nak pegi cuti kat sana pulak. heheh..happy holiday kojah! =)

Pocket said...

wah bleh plak lamat!!
tp tak per.. asalkan sampai.
citer lg yeeerrr:)

mYpRecious said...

Selamat pergi dan selamat pulang ye kojah.. happy holiday..

winks* winks*

atty's said...

wah..nasib sempat ye kojah..have a nice day..

neezareef said...

perghh..last min giler ..seb baik sempat

rillys said...

yer kalau boleh gi holiday ni tidur 2 jam jer..ngeh ngehh

khaLifah feDi said...

JEALOUS OWH..!!!

Bro_mie said...

betul kata niesaHM~~~citer2, ner tau bro pun nak g sana gak, last kat sabah 10 tahun lepas...lama tuh!

Dee said...

kalo idak ko sorang2lah kat sana ke kojah..woi..jgn buat giler ngan flight..

kojah said...

dear niesaHM,
oraittt...tunggu entry itu...

dear pocket,
tungguuuu...

dear myprecious,
tQ kak...

dear atty,
tQ kak...

dear neezareef,
tau xpe kak...

dear rillys,
2 jam kak?hehe

dear kf,
jomla g holiday...ahaks!

dear bro_mie,
ok, sy akan story mory yer...

dear Dee,
tau xpe kak...takmo la sorg2...kang kena culik...

Page number