My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, July 31, 2009

Victoria’s Secret SALE!!!

wei korggggggggg...g la grab victoria secret tuhhhhhhhh....aku pun ingt nak grab gak satu tapiiiii tunggu la org bg adiah kat i dulu...larikkkkkkkkk

dalam banyak2 yang kakred dok promote tuh, aku plg minat perfume dia...wangi bebbbbbb!!blink blink...i dah bg hint dah nie...muahahahahaha

shafie, eddie dewanaga, kf, dilot n zack...g la boli...yg lelaki beli la utk gf memasing, yang pompuan lak boli untuk pakai diri sendiri sahaja...lalalalala

*terjah kat cini u olsssssss => kakred kakak meghah...ha, bukan yang nie je dia jual tapi macam2 adoooooooo...



5 comments:

eddie dewanaga said...

gua suka tengok katalog diorang...

segar bijik mata!

eddie dewanaga said...

err... err... maksud gua, bukan yg kak red jual tu, tapi katalog koleksi lingerie Victoria's Secret tu...

lily lotus said...

baek punya promo!

Shafie said...

eh..tu nama sy ke :P

mmg menarik..
tp nk beli utk sapa..lalala..ehehe

atty's said...

memang clust

Page number