My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, July 17, 2009

Diary for today...

ewahhh tetibe wat ala2 diary plak kan...hikhikhik

9.15 am - bangun then tdo balik...huhu

10.45 am - tersedar dari tido...tros bukak blog...tau la kan bila dah bukak blog nih...pastu menangis bagai nak rak ok bila aku baca kisah pembunuhan Jue tuh...tak pernah2 aku baca blog orang n aku leh menangis tersedu sedan...sedihhhhhhhhh!moga arwah Jue ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman...amin...nak tau details click sini, dextrike.blogspot.com n sini => sazwan57.blogspot.com

1.00 pm - ciap2 nak g campus...register hostel...

3.10 pm - sampai campus...amik kunci bilik...then g tgk bilik...wuaaaaaaa, dapat bilik yang tak best...sbb view luar tingkap dia tak best...dah tak leh skodeng2 orang cam dulu...nak gossip2 tak sudah aku nih...haha nanti aku tunjuk pix bilik aku k...aku ada amik pix tadik...tapi skang malas nak upload...hoho

6.15 pm - sampai rumah...malas nak jalan2...pas tgk bilik, balik umah tros...nak rest puas2 before masuk blaja...ponat tak abis lg nie...huhu

8.00 pm - layan news n blog...then nak tido awal...



5 comments:

eddie dewanaga said...

dah balik 'sarang' ye...


selamat bertempur Kojah di sem. baru!

[z@ck] said...

Sape Jue?

Shafie said...

sy tergelak bc yg bangun tdo balik tu :p

oh awk pon bc kisah jue tu ek..

DilOt said...

sedih gak bace yg pasal jue tu....

kejamnye kawan mcm tu...kawan makan kawan...

kojah said...

dear eddie,
tQ bro...

dear zack,
mangsa pembunuhan...baca la kisah dia kat blog dextrike tuh...

dear shafie,
haha dah ngantok, bgn tdo balik la...

dear dilot,
mmg kejam sgt2...tak berhati perot kan?

Page number