My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, April 30, 2009

Kemaaaaaa, sanggup ko tinggalkan aku sorg2! =(

kema: jah, aku blk leh x?

kojah: blk laaaaaaaa...klu ko rs nak blk, ko blk la (dlm ati taknakkkkk!)

tgk2 dia blk betol kooooooooo!!aku memain je ckp blk...yelaaaa, aku nie dok pikir takut mak dia suro blk ke, lgpn dia dh lama tak blk umah kan...

so skang aku dok bilik sowg2...yg lain blk umah gakkkk...help meeeeeeeeeeeee!!ngan cpe aku nak borak nih??yg pnting ngan cpe aku nak gossip2 nih????

nie smlm hasil gossipan kami...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tidak ku sangkaaaaaaaaaaa!!

dah2...tak abis2 nak bergossip kan...hahahahaha ok gak kalau kema tak ada, leh aku study for the next paper...kema pun ckp cenggitu...tppppp ngan cpe aku nak mkn kema kusyg????

tatatatata!!aku nak study...next paper aku ari isnin nie...study sorg2 la gamaknya aku nie kan...tdo pun sorg2...makan pun sorg2...mandi pun sorg2...semayang pun sorg2...

wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

8 comments:

KhaLifah feDI said...

ala ciannye ko :)

*ayu* said...

lohai..meh akak teman meh...

Shafie said...

ciannye..
sy tau..sbb sy pon da lalui gitu..
sorang2 je..
busan pon ye..

teruskn semangat stdy exm tu.
mampu bg semangat je..
nk teman dr cni bleh r kot..hehe

adenium said...

kang kalau aku teman ko kojah... tak study plak kan..hehehehe... lebih lagik gossipnya...hehehe

norakmaratan said...

oi oi oi oi..ta kpasal2 jadi satu entry pasal aku...hahaha..tu la lenkali aku tanya jawab betul2..jangan jawab dalam hati, aku takleh nak dengar ape kate hati ko...hahahahah sooooo soory eh..

//nyesal aku balik...tak leh study..=(

Aien cute said...

alalalala...
jangan lah sedih!
anggap jer ada orang yang sentiasa menemani.
pasti tak akan rasa kesunyian... lagi2 kalau membzkan diri ^_^

Dee said...

siannyer..lebih baik xde org..dari ada yg menemani senyap2..jgn tegur..hehehe..

kojah said...

dear khalifah fedi,
cian je ke??huhu

dear ayu,
mana kak??xda pun =P

dear shafie,
tQ2 kerna bg semangat =)

dear adenium,
hahahaha gossip pe tuh kak??mr bodyguard ke?tettttttt!

dear norakmaratan,
alalala, aku ingt ko dgr apa kata ati aku...
pdn muke!sape soh blk!

dear aien cute,
akak takmo teman ke?hihi

dear Dee,
eEeEe akak nie...geget kang =P

Page number