My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, April 15, 2009

Tag yg dah lapuk...huhu

owhhhhh!!tag dari akak cumel nie dah lama tau...sorry ye kak...saya cam terlepas pndg pun ada gak...tp ok la kan...sy wat gakkkk...nak gak ckp ok tuhhh...muahahahahaha!!


1. Anda rasa anda hot?
hot?mlm2 kat hostel nie mmg hottttt...xpenah nye cold...jauh beza ohhh dok bandar ngan dok kg...dok kg sejuk sesado...dok bndar hot sesado...

2. upload gambar kegemaran anda.















3. Kenapa anda suka gambar ini?

sbb cam chantekkkk jerk...buleh?hahahahahahaha lg 1, sebab ada byk kaler pink...


4. Bila kali terakhir makan pizza?
30/3/2009 baru2 nie...makan berdua ngan zati sajork...sempena siapnya semua asgmt...wahhh!tp pic tak ada oh...masing2 battery flat...


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
samsons - bukan diriku


6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
borak2 ngan rumate...


7. Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan aper?
kojah...

8. Tag lagi 6 orang dengan hati terbuka tanpa rasa kekesalan sila lakukan homework yer......
1. http://imahghiro.blogspot.com/
2. http://rujukankiter.blogspot.com/

3. http://bulanmenulis.blogspot.com/
4. http://budakyangjahat.blogspot.com/

5. http://abenhouse.blogspot.com/

6.
http://nurmala-mazlan.blogspot.com/

9. Saper no. 1- kepada anda?
kenal kat cni gak...baru2 je kenal...rajin2la view n comment kat blog nie yeeee...huhu

10. Orang no 3 - ada hubungan dengan sesiapa?
dia selalu berangan ngan ammmmmm...tp aku tak sukak...=P

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang no. 5 - ?
mana coklat langkawi nihhhhhh??

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4- ?
wahhh dah tunang ko ek??moga bahagia ke akhir hayat...aku tau ko selalu jd silent reader kt blog nie...teroskan k...hahahaha bila nak kawen nih??

13. Siapakah orang no. 2 - ?
x-rumate aku dulu...skang dia wat business tumbuhan herba & kesihatan...kalau korg mau order, g terjah blog dia keyh!

14. Bagi pesanan anda pada orang no. 6 - ?
pesanan?ucapan kot nie...selamat pengantin baru...moga bahagia ke akhir hayat...

7 comments:

imahgiro said...

Weh, kalau tak mau buat leh tak?? kena denda tak??

atty's said...

gambar ty mmg cantik..ar..sweet je..tudung pink lak tuh

CoOkiE MoNSter said...

weh...salam. ko telah ditag. ha, buat jgn xwat. kalo koxwat ak majuk!(serius nh.haha...)

kojah said...

dear imahgiro,
takmo kawan laaaaaaaa...huhu

dear atty,
tQ2 kak...dah kembang2 semangkuk nih...hahahahaha!!

dear cookie monster,
=P

*ayu* said...

rasa mcm akak ada hutang tag ngan kojah kan? esok esok la akak korek carik ek? ampun...

khaLifah feDi said...

emm cm kenal aje blog no,2 dgn 5 tue hik3..:)

kojah said...

dear ayu,
yeke kak?sy pun cam dah ingt2 lupe...huhu

dear khalifah fedi,
blog merapatkan hubungan...

Page number