My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, April 28, 2009

Differences between LOREAL n ODM...

story yg lain aku hold dulu...aku kua story nie dulu yeeee...

ohhhh td ngah2 exam aku leh terbayang2 klcc nun...bkn tak penah pegi tp sbb dok pikir, ada lg ke buy 1 free 1 tuhhh...hiks!

pas exam, makan laju2, desuppppp aku g klcc....sure la aku pakai baju kurung...















yeeee, mmg muka aku buruk + hina sgt masa tuhhh...kasot pun burok, baju kurung pun burok, tudung pun burok, beg pun burok dan yg pnting muka pun burokkkk...

tp jgnla layan aku sampai camtuh sekali!!!!!!
















aku mls nak ingat dialog bagai ngan chinese lady tuh tp mmg menyakitkan ati la...ngan memek muka bagai...dia pndg aku seolah2 aku tak mampu nak beli brg2 loreal tuhhhh...yes, mmg aku tak mampu nak beli tapi aku ada duwet ye...(ayat pe aku pakai nie?)

u tak leh cakap elok2 dgn i ke????

bila aku tny, bukan ada yg buy 1 free 1 tuh ke??dia jwb, "mana ada!"...eh2, kawan saya ckp ada laaaa..."tak ada la!"...ngan buat muka pndg aku...senyum ckit pun tarak!!!!!

aku plak tny mcm2 soalan...tp atleast ckp la elok2...layan la customer elok2!!!nie asyik nak kerut dahi wat muka taik dgn aku!!!!!

hampuihhhhhhhhhhhhh!!ikotkan ati aku mmg takmo beli tp terbeli gakkkk...

cam nakkkkk je aku boycott loreal nih kangggg...aku nak cari product lain la!!!

means kalau aku nak beli kat tmpt ko, aku kena pakai baju armani exchange, suar seven jeans, handbag ferragamo, kasut nine west la??????

tak pun paling cikai la baju gap, suar levis, handbag guess, kasut charles keith la????

giloooooooooooooooo!!!!!
















aku tros tak ada mood nak lepak2 klcc, tros aku callo!tinggggg...nak singgah sg wang jap la...

agak2 apa tuh???ciap wrap bagaiiiiiii tau...aku sokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

padahal aku tak request LANGSUNG suro wrap benda nihhhh...

different kan chinese lady loreal with ODM...



















tadaaaaaaaaaaaa...jam baruuuuuu...aku cam dah tak suka jam pink aku tuh...buleh?

layanan mmg tip top!!!macam nie la aku sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...=)

bila aku tny mcm2, relax je dia jawab...boleh laaaaaaaaaaaaa...ngan senyum2 kat aku...

aku pun jadi tertarik ngan u la!!!

meh cemolot ckit...muahsssssssssssssss!!
















siap tny aku nak box jam mana...borak2 ngan aku...kan besttttttttttt!!

tak ada pun dia nilai aku dari penampilan aku...

aku tau aku buroksssss oh chinese lady loreal tp jgnlaaaaaaaaaaaaa layan aku camtuhhhhh!!!
















baru aku leh senyum kat kedai ODM nihhhh...

so don't judge a book by its cover...

end!

* ohhh Cammie Chee Foong Wan chinese lady ODM at solar time sg wang, i lap u so much la!tenkis =)

9 comments:

Shafie said...

oh2..
ni la wat kojah geram ye..
sabo la yeh..
mmg kkdg org kedai ni suke judge kita cmtu...

ala u look fine ok..pweetty je :)

xpe kalau boikot..just kedai tu je..
mayb cawangan lain bleh lyn much better kn.

erk..kojah watpe tu..hehe..
nway...jam baru ek. :D

tu r..ptt customer dtg r lyn baik kn..
tp kkdg da beli..pastu baru lyn 'aym2'..

P/s: terpanjang lak =pp

jiejah said...

wahhhhhhhhhhhh jam baru ,
meh tayang sket bg clean n clear pandangan akak :))

rillys said...

phewittt...cun lah

masviona said...

huh....mmg nak kena nih tgk org sebelah mata jer kan....menci tau

tak semestinya org yg ada duit tuh hrs bergaya jer kan...huhuhu

eddie dewanaga said...

gambar jam tu perlu close-up beb...

Diana-k said...

lempang sebijikk..
simbah acid..

kerut selamanye perempuan tuu...

atty's said...

kalo kty ade sana.ku lempang cina tuh..

Dee said...

sabar jelah kojah..gitulah org judge kita..asal buruk je xde duit..dia x tau yg buruk tu byk duit sebenarnya..kehkehkeh..

kojah said...

dear shafie,
noooo la...buroks gle tyme tuhh...sbb tuh dia takmo lyn!
xpe pjg2 pun, aku sukaaaaa la...=)

dear jiejah,
nnti la publish jam tu kak...malu2 kucing la...hihi

dear rillys,
pe yg cun kak??konpius nih...haha

dear masviona,
mmg cmtue donia nie skang kak...

dear eddie,
jam??nnti ye...tungguuuu!!

dear diana-k,
tau xpeeeee!sokong gak klu simbah asid tuh...hiks!

dear atty,
jom lempang sama2 kak...

dear Dee,
mmg tak ada duwet pun kak...tp jgnla smpi cmtu skali...huhu

Page number