My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, April 29, 2009

Satay Kajang...

rimassss oh aku ngan rambut aku nihhhh...so marila kte potong buang...

even maro tak bg, tp apa aku dulikssss...bukan dia leh tgk ponnnn!hahahaha















dah lama aku tak potong rambut kat saloon nie...selalunya mak aku yg taram sajork...

ngan aku g cuci sekalikkkk...

balik2 mak aku ckp, "byk duwet g cuci kedai, buat sendiri je laaaa"

huhuhuhu
















kojah: u, jom g makan satay kajang nak?

maro: bolehhhhhhhh jeeeeeeee...
















bykkkk oh aku order...aku nak mkn puas2 b4 aku exam...buleh?

nie tinggal saki baki sajork...ciap aku bungkus kat mak aku...ceaaaaaa, mkn kat cni pun aku dok tringat kat mak aku tau...apa kes??
















kuah yg sgt codapppppp...maro ckp dah tak sedap sgt banding ngan dulu...aku ntahlaaaa...aku mkn jeeeeeeeeeee...cuma jgnla ko order nasik goreng ke, bihun tomyam ke, sure tak codappppppppppp!!!
















yabedabeduuuuuuuuuuu!!dlm ati aku, mmg aku nak banje la...sbb dah lama kot aku tak banje...

tp tgkla cpe yg byrrrrrrr...wahhh syorgaaaaa!!jimat duwet aku!!

i lap u so much la =) *tetibe*

12 comments:

*ayu* said...

bila nak banjer akak satay? :P

Shafie said...

satay....
sedapnye...
nak jgk...

cheexa said...

yummmmmmmmyyyyyyyyyyyyy

kojah said...

dear ayu,
dtgla cni ka =)

dear shafie,
nak?shafie belanja la...huhu

dear cheexa,
sedappppp!~

★ Nu♥ℜul ★ said...

dapnyer

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

satay kajang ni betul-betul sedap kan? kak rose cuma nak suka ngan satay kajang hari samuri aje

nurfilzahhanibtmohamad said...

nk lalu jugak..
heee...

nurfilzahhanibtmohamad said...

nk lalu jugak..
heee...

nurfilzahhanibtmohamad said...

nk lalu jugak..
heee...

imahgiro said...

weh best2. dapat makan satey. kesayangan belanja pulak tuh. best2.

adenium said...

makan satay tak ajak erk.... :P

kojah said...

dear nurul,
mmg sedapppp!

dear crazy beautiful,
mmg betol2 sedap kak...nie mmg satay hj samuri tuuu...

dear nurfilzahhani,
lalu2 tanpa benti ye =)

dear imahgiro,
kamu bila pulak nak bnje?larikkkkkkk =P

dear adenium,
nak ajakkk cane...akak jauhhhh...hiks!

Page number