My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, April 04, 2009

Saturday morning...

Saturday morning ktorg kena balik hostel blk...why?tak sempattt nak jln2...nak mandi air terjun pun tak sempatttt...coz of u hana =P















pg2 tuh abg ayu anta...laju je oh dia drive...dah namanya lelaki...hihi
















excited je hana nak blk tuhhhhh...
















blk nie pun aku dok seat sorg lagikkk...bestttttttt!aku tdo gak la tp tak se nyenyak arituhhh...
















ada sure heboh lak tuh...cam nak g je tp terpaksa blk...hukhukhuk
















lastly, terima kasih byk2 kt ayu's family...layanan mmg best la!kenyang makan jeeee...nak blk tuh, parents dia ciap bagi duwet lagikkkk...mmg aku ngan hana terkejot la...ktorg kan dah besarrrrr...tp terima sajeee...hehehe

terima kasih gak kat pakcik2 yg bg info pasal perikanan laut dalam tuh...

terima kasih byk2 gak kat en fairul hisyam as executive marketing of asas ombak sdn bhd...layanan mmg tip top!!we ols sukeeeeeeeeeeeee =) ciap jumpa sorg budak yg cute sgt2!!!nnti aku kua pic dak tuh ye...

thanx so much guys!

3 comments:

sweethOneY said...

waa
siap dpt duit :P
tp dh org bg tu amik je la kann.. hiii

★ Nu♥ℜul ★ said...

haii sys ..
selamat hari sb2 =)

kojah said...

dear sweethOney,
tuela, bkn senang nak dpt kan =)

dear nurul,
pekaba nurul??chat??

Page number