My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, April 06, 2009

Dak tecik pOsing...

Kali nie picture dah tecik nie je la eh...winduuuuuu oh kat dak tecik nie...aritue dia tepon aku...

Amylea: kakak jah, wat apa?

Kojah: kat asrama la...

Amylea: apa kakak jah??asmara?hahahaha

Kojah: hahahaha bukan asmara...asrama la dik...

Amylea: ohhhhh...kakak jah, kaklong mie ada?

Kojah: tak ada la...kat johor...nape?

Amylea: nak ckp kejap je boleh?

Kojah: kaklong mie tak ada laaaa...dia kat johor...

Amylea: oklah...abg gie ada?

Kojah: hah, bukan adik tak suka abg gie ke??

Amylea: sukeeeeeeeeee...panggil la kejap...

Kojah: abg gie tak ada la...dia kat rumah...

Amylea: nak jugakkkk...kejap je nak ckp...

Kojah: laaaaaaaa, abg gie kat rumah laaaa...adik tepon la abg gie...

Amylea: yelaaa, abg matnor ada x?

Kojah: abg matnor kat terengganu la...

Amylea: ishhhh kakak jah nie!semua tak ada...

muahahahahahahahaha!!!!!















nie masa wedding kat ganu...dia takut sgt ngan my BIL sampai nyorok2 bwh meja...dan2 je nak ckp ngan abg matnor...padahal dpn2 punyalaaaaaaaaaaaa takut!panggil abglong ye pasni...





















nie clearly kot nampak pelamin ms wedding aritu...actually kakaknya suro posing cam malik noor tuh tp dak tecik nih tak reti lak...huhu
















2-2 cousin aku gak...kecik2 lagik dorg nih kan...
















kakak n adiknya...





















perot tuh Ya coverrr ckit tau...lariksssssssss!!





















aku nak posing dia pun cibuk2 nak posing gak...kihkihkih
















pakai gaun lagikkk chantek kan...
















aku pasang je lagu chicken dance, dorg pun tros wat actionnnn...wah bagusssssssssssss!!actually yg lelaki tuh je yg pandai wat benda nih...yg lain tiru sajork...aterrr cikgu dia ada ajar kat sekolah...

along, angah n amylea, belaja betol2 tau...angah dah bagus, along tak bagus lg...kakak jah dulu masa sekolah mana ada dpt number puluh2 tau!~

3 comments:

Dee said...

wah..budak tembam itu kemain eh...

*ayu* said...

geramnya nengok dia jah ooii.. akak gigit skets leh?

kojah said...

dear Dee,
tuela...dia ske posing...

daer ayu,
leh...ggt2 manje gitu...hahaha

Page number