My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, April 22, 2009

PC Fair 2009...

"esok gerak pg2 tau kema...confirm ramai org punyaaaaaaaa..."

ada kema nak dgr ckp aku?hahahaha

so ktorg bgn kol 9 pg...so gerak kol bp??lu pikir la sendirik =P




















nie baru hegeh2 nak gerakkkk...

masa nie dalam pale otak aku dah pikir dah, adoyaiiii!sure sesak napas aku nnti...

nape lately nie aku cam rasa nak pitam/sesak napas kalau kat tempat ramai2 org nih ek??aku sakit kah?????
















sempat lagikkk posing dlm lift...hahahaha

















ohhhh!aku sukeeeeeeeeeeee sgt2 pic nie...nie masa nak tunggu train...





















sampai2 mmg dah ramai orgggg...pelikkkk oh aku...dorg bgn kol bape nih??6 pg??

tringat lak kenangan aku dulu2 masa nak g pc fair nie...

aku ngan kakiza sampai nyorok2 masuk longkang...wakakakakakakaka!!!!!sbbnya ktorg keluar hostel pakai seluar...ala u ols, hostel aku dulu kalau nak outing mana leh pakai suar2 nih...kena pakai baju kurung...tp pe aku duliksssssssss!hahahahaha nampak je kete en iqbal, tros ktorg masuk longkanggggg...fuhhhhhhh, sib baik longkang tuh tak ada pape...selamattttttttt...en iqbal tue garang yg amat oh...mmg semua students takut la ngan dia...
















Kema @ Noi ngah riki2 laptop...

akhirnya dia beliiiiiiiiiiiiiiii!!

Dell you...
















aku menanti dengan penuh kesabarannnnnnnnn...
















haaaaaa, masa nie mmg aku ilang sabar la...dah la ngah mengambang tiba2...lalalalala masa nie kema dah bayar laptop dia n kat cni la tmpt utk kutip laptop tuh...

mak aihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!mmg berejammmmmmmmmmm kat cni...pe dorg buat nie???????sekali aku sound, baru nak wat laptop ke bang?????????????????????

ko tau, dia ada num giliran masing2...ok fine la kan...ktorg pun tunggu la num giliran ktorg...dah la tunggu punyalaaaaaaaaaaaaaa lamaaaaaaaaaaaaaa...alih2 masa num ktorg kena panggil, kena tungguuuuuuuuuuuuu lagikkkkkkkkkkkkkk!!!!!

bila tanya abg nie, abg nie pas kat abg lain...bila tny abg tu, abg tu pass kat org lain...so cpe nak layan ktorg?????padahal num dah panggil nihhhhhhhhhh...

masing2 cam tak tau nak wat keje...cam blurrrrrrrrrrrrrrr pun ada gak!!!!!!!

so jgnla korg beli laptop kat pc fair nihhhhhhhhh...wat ponin palo jerk!

bukan kejap tau tunggu, berejam okeyh!!!!!!!!!!!!










kua2 hall, masing2 dah kebulurrrrrr...bukti??pic makanan pun tak dok...hahahahaha

pic teh tarik aku je yg ado...





















kema lapar lagik, so dia order banana split...oh sedapnyaaaaaaaa!!

nyesal oh aku...aku rasa ckit je...aku ngan sakit perot lak masa tuhhhhhhh...
















slurpppppppppp!!

hurm, aku cuma beli external hard disk ngan cover laptop aku jerk...the total was RM 224...berterbangan la duwet aku...pastu aku tlg belikan maxis broadband utk ayu...

daaaaaaaaaaaaaa...jom talentime =)

9 comments:

Shafie said...

huhu..
dlm longkang pon bleh nyorok ek..
hebat :ppp

Oo..
beli laptop baru ye kwn kojah..
da lama tak p pc fair act..hehe

sdp plak tgk banana split tu..
terliur..huuu

khaLifah feDi said...

emm pc fair dh lame x pi emm xsempat arr kojah!!!

eya said...

tringat jaman akk kolah dulu dok asrama..ujung minggu akk curik kuo ngn membe2. nmpk je kete cikgu,trs nyorok blkang bukit(tebing sungai)..nyorok2 punye nyorok,hmbik ko kwn akk terkene taik lembu..ngeh2..

atty's said...

lama dah tak pegi pc fair..
sedap..nya ..ghuuuuhuh..

imahgiro said...

huhu..ramai tapi best kan..

serisubuh said...

wahhh...kak...nape x gtau ader pc fare??
sguh kiter x taw...

kak len kali kalo ade pc fare lg..akak gtaw kiter eh...

nURmALa mAZLan said...

saya gi pc fair ni hari ahad last day tu kul 8pm..ramai gak org..tapi x sesak la..maybe sbb dah lewat kot..dapat satu camera..huhu

Liquid said...

uhu tak jmpe pon cik kojah disane..!!

mane nk jmpe asyik ternampak amoi2 model laptop jek mne nk nmpk org len ye dak.?!! ahahahaha

kojah said...

dear shafie,
buleh la nyorok sbb tkt sgt...hiks!

dear khalifah fedi,
apa yg xsempat??

dear eya,
haha kenangan semua tue kan kak...

dear atty,
xpyh g la kak...sesak napas nnti...huhu

dear imahgiro,
besttt la sbb dpt shopping...hihi

dear serisubuh,
wokeyh!nx tyme kte gtau tau

dear nurmala mazlan,
dpt camera?camera pe??bestnyer!!

dear liquid,
tau xpe...mana nk pndg kojah nie kan =P

Page number