My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, April 20, 2009

Red box n JGN TEGUR!!

wahhhhh karaoke tak hengatttttttt!

eh2, bukan aku tau...classmate aku tuhhh =P 1st tyme ok aku msk red box nie...karaoke jamban pun ada la beberapa kali jerk...tuh pun ngan tuttt aku dulu...lgpn aku tak suka la...aku cam ada bad impression ckit bab2 karaoke nih...















tuh action semata-mata...memula aku cam taknakkkk follow dorg nih...bukannya pe...aku ngah bad mood gle masa tuh...tp ntah nape ntah, syaitonnnn berjaya menguasai diriku...huhuhuhu

hazree sorg je lelaki yg ikot ktorg...so pe lg, aku lantik dia jd cameraman la...hakhakhakhak!!
















aku pun memula tak tau la bp rm masuk karaoke nih...aterrr baru 1st tyme kan...tp lbh kurang ngan movie la...cuma ktorg student, ktorg dpt rege RM9 sorg...klu non student, ada la RM15 sorg...

tp berbaloi kot...sbb siap ngan kerepek + air...leh refill lak tuhhhh...amikkk la byk mana ko nak amikkk...
















tadaaaaaaa...yummy yummy!!

rugi tau dak2 lain tak itotttttttt!zati banje we ols ice cream famos amos...hazree lak banje makan kat kg baru...wahhhhhhh!!tp pics makan2 tak dok la...lupe lak aku nak snap...hiks!

thanx so much zati n hazree!!nnti aku bnje lak ea...

blk2, tros aku dpt msg...

019242669*: hye

kojah: nie cpe ek??

019242669*: nak kenal bleh?

kojah: nie cpe nie??mana dpt num nie??

019242669*: awak kat mana nie?

kojah: cakap nie cpe dulu.

019242669* : redbox. saje2 je nak kenal

what??????????korg (redbox) suro ktorg isi form tulis num hp segala, pastu korg kacau num tepon aku ek...ciiiiiiiiiiiiii tol la!!!!!aku tak sukakkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

huhhhhhhhhhhhhhh!!aku tak ada masa nak melayannnnnnnnnnnnnnn...respect la customer korg ckittttttt...korg suro dorg bg cooperation isi form segala, tetibe korg kacau2 customer lak...xbest la kalau camnihhhhhh...aku pun jadik benci!















nie ktorg ber3 je yg tgk cite JANGAN TEGUR kat times square...

tak besttt sgt la cite nih...takut mmg takut tp tak berape nak best...apakah??

bg aku, jgn pndg belakang lagikkk besttttttttt!

ada ke mayat leh tinggal sorg2??kelakar sungguh la ai...larikkkkkkkkkkkkkkk!!takutttttttttttt!!

=P

5 comments:

Dee said...

dh lama x karaoke...eh sapa kaco ko tu kojah..bak sini no tepon dia..nk kena sekolahkan nie..grrr..

eddie dewanaga said...

kojah, next time kasik no. tipu je.

atty's said...

dah lama tak karaoke..nie..

★ Nu♥ℜul ★ said...

tahu xpeh ade ptut ka tingal kan mayat sorang2 dah lah muka xtutup ..
aduii xboleh bla ..
hahahaha
time tengok tuh nk gelak un adO takut un ade ...

kojah said...

dear Dee,
akak sekeh je dia kak...hahahaha

dear eddie dewanga,
tuela xtau lak...sbb 1st tyme msk ctu...huhu

dear atty,
pg lg, terjah la kakkkk...

dear nurul,
tau xpeeeee...nk gelak + takut...

Page number