My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, April 23, 2009

Serupa tapi tak sama...

tak best la kalau g jalan2 tak beli pape kan...sambil menyelam sambil minum air...yerp, ktorg beli baju nie sama2 kat kuantan nunnnn...tp aku lupeeeeeeeeee la nak beli souvenir utk mak aku...sowyyyyyyyyyyyyy ye mak!

hihihihi cam la mak aku baca blog aku nie kan...
















baju cpe lg chantekkkkkkkkk??honest tau korg...huhu
















nie zati bg free gift perfume kat aku...aterrrr dia beli perfume green apple tuhhhhh...eh2 bkn green apple dia beli...dia beli red apple...hiks!
















ori from DKNY...lalalalala
















lg satu, ok dok aku pakai selendang nih??firstttttttttttttttt tyme okeyhhhhhhhhh...

buroks gle aku tgk...sampai dak laki classmate aku pun tegor..."ckit2 betol tudung ko nih"..."yelaaaaaaaaa...aku 1st tyme la pakai camnih, yg ko tgk2 aku nape??"...

hahahahaha =P
















singgah Jalan TAR nak tukar tudung, tetibe terjumpa minah nieeee...(nie story lain tau, bukan nak tukar tudung sbb pakai selendang tue)

ecah, jgn majok2 ek aku tak invite ko dtg kenduri akak aku...alahhhh, bukan aku pun yg kawen...kalau aku kawen, CONFIRM aku invite ko nyer...tp awassssssssssssssssss!!jgn ko gatal2 busy lak tyme aku kawen nnti...aku nikah pun ko kena dtg tau...mayb aku nikah pas asar sehari sebelum majlis...hahahahahahaha cam tak sbr2 nak kawen lak kan =P

ingtttttttttttttt tuh ecah...ko WAJIB dtg n aku PASTI invite ko...

tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =)

11 comments:

arnirina said...

ok what tudung baru tu..

nURmALa mAZLan said...

bila hari bahagia tu??

Kebencian_Maharaja said...

yg gantung belakang tu short sapa? kui..kui..kui (sahih gambo kt hostel ni)

khaLifah feDi said...

ok tue cik kojah janji bertudung ok!!!

imahgiro said...

weh, tudung yuna tuuuuu.. i dah jawap tag u. kawan balek la yer. heheeh

rillys said...

slmt mhitung hari

kojah said...

dear arninira,
tudung ok tp org yg pakai yg xok...hihi

dear nurmala mazlan,
gurau2 je la kak...blaja pun xabis lg...

dear kebencian,
tatau la short cpe...haha yerp, mmgla kt hostel...

dear khalifah fedi,
ok ke?cam buroks je aku...

dear imahgiro,
tudung yuna?yeke?xtau la...

dear rillys,
lmbt lg la kak...gurau2 je tuh...hihi

Dee said...

akak suka lg baju kojah..n tudung tu cantik je akak tgk..psl kojah pestime pakai tu kot rasa x selesa..

kojah said...

dear Dee,
tue la kak...sbb 1st tyme pakai...tuh yg asyik betolkn tudung tuh...huhu

CoOkiE MoNSter said...

uiks...ak xpasan ko masukan pic nh. ingat ko dah tebor ke mne kan? kem salam kat aweks cun sbelah ko ye kojah??

hahahahhahaha....chow!

kojah said...

dear cookie monster,
harussssssssss la aku masukkan...pe guna snap pic kan...huhu

Page number