My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, July 22, 2009

Nak update tapiiiiiii

gambar tak leh edit satu...

gambar tak leh transfer dua...

arghhhhhhhh!!lappy aku baru format...tuh abis semua ilang tuh...abang aku pas format tak masukkan balik benda2 alah yang ilang tuh...mencik!

so bagi aku masa k...soryyyyy u ols...gambar stupid mamat tuh pun aku tak leh publish...gambar dari hp tak leh transfer la...kena ada cd baru leh transfer...ater cd hp aku tertinggal kat umah...

nie aku ngah gigih dok mendownload...ntah jadik ke ntah...aku bukannya reti bab2 download nih...aterr aku buta it wei!



9 comments:

Dee said...

hp..ko try amik dari internet..biasanyer boleh..

eddie dewanaga said...

try rujuk pada kawan2 yg tahu...

all the best!

FL said...

tapiiiii

kena ada software jugaaaaaaaak...

sabar je la kojah eeee...

Anonymous. said...

buta IT takpe dik, jangan buta hati. cheeeewahhh.

kojah said...

dear Dee,
nak carik celah mana pun sy tak tau kak...hehe

dear eddie dewanaga,
kawan2 ramai buat2 busy...huh!

dear FL,
mmg sabar tol2 la...

dear ano,
hehehe

arnirina said...

kempunan nak nengok gambo mamat tu..

[z@ck] said...

bley dload kt tenet..
antivirus pn org dload tenet da skang..
xperlu susah2 nk beli mahal2..

Shafie said...

xpe t update secara laju..hehe

Pocket said...

tak per,
pas dah ok nanti,
buleh la tu.

sila gi balik kampung juga utk amik CD HP anda :) heheheheh
dah tu camana nak daunlud kan.. :D

Page number