My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, July 09, 2009

Deodorant!

hurmmmmmmm...deodorant nie aku dah pakai since sekolah lagik...mmg bagussssssss sesangat...yang penting ketiak tak hitam u ols...hahahaha eh2, aku tak memain nih...serius tau!!

aku bukan nak puji diri sendiri tapi memang realitinya...chewah!ketiak aku tak hitam u ols...nak tgk?meh meh! =P

kawan2 aku kat hostel ramai kot yang tanya aku pakai deodorant pe...jawabnya yang nie la...mmg terbaikkkkk!!

tapi kalau ketiak u ols mmg semulajadi hitam pastu ko nak pakai yang nie, tue teman tak dpt tolong la...idak la teman tau...tapi pe salahnya kalau try dok...

benda nie semua2 ok...ketiak tak berbau, tak melekit, tahan lama, tak rosakkan baju tapi korg kena basahkan pakai air sebelum guna...means korg kena basahkan dulu la baru korg leh tempek kat ketiak...macam leceh ckit la tapi baig aku ok je asalkan ketiak aku putih berseri...wakakakakaka ada paham?eh jap, lg satu korg mmg kena jaga bebetul la benda alah nie...sekali jatuh berderaiiii pecah...ater dia cam crystal kan...cam batu2 gitu...tapi tak dok la keras cam batu tuh...sejak aku pakai nie byk kali gak la terjatuh...haha tuh la, cuai sgt!tapi i tetap gak nak stick 4 eva n eva ngan you...

haa, kat mana jual??hanya kat guardian sahaja!!korang cari la kat watson ke, 7eleven ke, kedai runcit ke, nan adooooooooo...

price?yang nie mahal ckit la...aterr terbaikkk kan...tapi tak ada la mahal sgt kot...ada la dlm RM15 gitu la...yang pasti belas2 la...aku dah lupe la...sebab harga dia selalu naik...pastu bukan aku yg byr...hehehehe

okkkk, g la try...belom cube belom tauuuuu =)




8 comments:

Dee said...

thx for the tips..leh gak try..

F.....L..... 66 said...

boleh cuba deodorant nie...

lelaki boleh pakai kan kojah...

mYpRecious said...

thnks for the share kojah.. nak try la.. uppss kantoi ketiak itam..
hahaha..

DilOt said...

xpenah nmpk pun hehe...

xpe leh try cr...nak putih siap berseri gak..hehe...

[z@ck] said...

ada setengah deodorant yg bila melekat kt baju, terus jd keras..
bih rosak bj..pastu jadi kuning2..
eeeyarrkkee..

padahal peluh ketiak sendiri..
hahahhaa

eddie dewanaga said...

angkat tangan tu jah, gua nak tengok...

lalala...!

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

da tau da wane ketiak kojah..
heeeeeeeeeeeeeeee;p

kojah said...

dear Dee,
try kak...mmg bagusss!

dear F,
a'ah...dia unisex...

dear myprecious,
haha try jgn xtry...

dear dilot,
ramai org tak perasaan...lgpn dia jual kat guardian je...

dear zack,
yg nie confirm baju tak putih2 punyerr...

dear eddie,
huh!!

dear wan 2 juz,
tapi tipu la kalau ketiak betul2 putih...ater tuan dia mmg semulajadi coklat...

Page number