My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, July 03, 2009

Dia masuk USIM...

jap2...kalau my BIL nyer adik org panggil apa ek??teman idak la tau...hohohoho


cOngrats to youuuu...registration new students to usim nie ari jumaat last week lagik, 26hb 6 2009...aterr tenet umah aku ada problems kan...tue yg arini baru publish tuh...


dia dtg straight away naik bas dari ganu n sampai terminal one seremban dalam kol 6 pg cenggitu la...so abg nyer la g amik bwk dtg umah aku dulu...

bagus gak kan usim nie ek...siap bg trolley lagik utk registration nih...tak ada la ktorg nie berpeluh2 bagai nak ngangkut bag...tapi lelaki nyer bag lg ok dari pompuan kot...klu pompuan, satu rumah kalau boleh nak usung g hostel...muahahahahaha teddy tak teddy jgn ckp la...semua adoooooo!


adik + abg...adik dia muda setahun dari aku ok...so tak ada la aku nak malu2 kucing plakkkk...=P

hurm, berdikari tol la dia nie...bagussssss!kalau aku, tak dapat la masa registration nie without my parents...rasa lain macam jerk...owhhhh, i need them sampai akhir hayatku!


hostel dia cam rumah flat cenggitu la...satu rumah ada 6 org...dan satu bilik ada 2 org...katil double decker sama gak cam aku kat hostel nun...tapi umaiii, locker dia punyala cinonet...kalau brg2 aku confirm tak muat punya la...hahahahaha aku rasa baju2 tido aku je la yang muat kot...hiks!

dah abis masuk hostel segala, leh plak akak aku ngan BIL tros gerak g Penang...emergency things to do...tinggal la aku terkapai-kapai ngan dia sajork...sib baik aku cool je kan...dia pun sama kot...hahaha tak biasa youuuuuuuu =P

tapi mmg pepagi tuh akak aku ada plan nak g Penang pastu...aku pun dah siap2 drive kete asing2 with my BIL...yela, segannnn kot...aku tgk dahla dia cam alim2 kot...masuk usim nie pun amik subjek2 islamic gitu, sogan la acik!

fuhhh fuhhh fuhhhh...then masing2 biasa2 sajork...tak overr nyah!siap aku bawak dia g giant lagik...ala, pangkat adik aku la tuh...g giant tak sampai sejam pun, aku anta dia masuk hostel, tros aku balik...eh2, aku balik tros ke?harus la singgah menyinggah kan...kater pompuan...lalalala



1 comment:

neezareef said...

musim org masuk U ni kojah

Page number