My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, July 02, 2009

When she back hOme...

favourite aku nie...apa ek nama dia?acik lupo la...hurm, aku tau tunjuk2 order sajork...haha


asam laksa tue aku tak berapa gemar la...cane ntah rasa dia...oi oi, rasa laksa yang berasam la...tak kan rasa spagethi lakkkk...huhu

2-2 my BIL nyer...eh2, patutnya akak aku la kena makan 2 mangkuk...hiks!tapi akak aku makan mee sizzling daaaa...sizzling tuh fav aku gak tapi kalau aku makan je sure mlm tuh aku batuk kong kong...nape ek??dia jampi serampah aku ke??

yang bestnyer bila aku order sizzling nie sure dpt discount 50sen...haaaa, 50sen je??alah, jadik la kan...dari korg tak dpt discount langsung...hehehehe =P


gambar aku terpaksa di blurkan atas sebab2 tertentu...tak buleh maaaaa...csi ngah carik aku neh...lalalalala


licinnnnnnnn ko...masing2 ngah kebulurrrr...wah, best2...dapat lagik aku makan free...kata adik kan...TQ kaklong n balong!

rinduuuu aku sebenarnya kat akak aku nih...ei, malu laaaa...miahahaha ye la kan, dulu2 asyik gado je...skang dah leh story mory bersama...bila akak aku dah dok jauh2 nie, baru terasa cam lain macam ckit...fadan muka aku!

i love u so much my sweetest sister!

=)


*nampak Fiza + Meeaz...wei Meeaz, amik sijil ko ngan aku!




4 comments:

khaLifah feDi said...

owh itew namenye mee hun sup okeh..!!!

heheh yg td kf confused tue psl n3 nyer tajuk lain tapi kojah citer lain hee~jgn marah arr........!!!

Shafie said...

hehe..bestnye mkn2..
terasa lapo lak..
semua mknn kojah minat ek..
ekeke..

~Aryana Edrena~ said...

"Salam... kojah....nk g Lbn?? ade gk keta sewa macam keta kancil maybe dalam RM90 sehari..bagi emel la kojah biar ary yang add ym private ary nih..okey"

sorie tak terjawab chat msjbox k
bz aje aryana metting

mummysya said...

CSI carik ker???

Ini serious!!!!

Page number