My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, July 06, 2009

Celebrate besday mak...

kan aritu besday mak aku, nie baru berpeluang ktorg nak celebrate...yola, weekend baru leh celebrate kan...nih pun tak cukup corum...adik aku tak dok...*mat, mak sedih mu tak join!*


nie pada ari besday mak aku...celebrate kecik2 je...sponsored by us, the siblings...


nie baru besar2 nyer celebrate...kat johnny jusco...owhhh parents aku adalah penggemar johnny ye...sgt2!even aku ajk la makan kat kenny ke, manhattan ke, dorg totappp nak kat johnny gak...ikot je la dak...


sos dia yg wat perghhhhhhhh!!mmg masyukkk la...tapi ada gak yang tak suka...hehehe


steamboat nie la yang parents aku suka sgt2...


apa ntah nama dia nie...seafood paprik kot...hiks!


bihun apa ntah nama dia...huhu


banana split


kojah split...buleh?muahahahaha



jemput makan semuaaaaaaaaa =)




5 comments:

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

sye mau 'kojah split"!!!!!!!

bole bagi takkk????

hehehehehehe...

[z@ck] said...

kojah split?
konfirm meletup2 kt pasaran..
hahahha
=)

eddie dewanaga said...

happy birthday makcik...!
semoga panjang umur dan murah rezeki.

Nem0 o0h Nem0 said...

yg sebelah mak kamu tu,abg ker? ncemmm..hehehe

kojah said...

dear wan 2 juz,
buleh2...hehe

dear zack,
hahahaha

dear eddie,
tQ bro!

dear nemo,
ye, abg saya...hehe

Page number