My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, July 15, 2009

Huiii awards!

wahhhh best2!dapat awards lagik...hehe cam pe ntah aku kan...org lain tak heran pun ngan awards2 nih...tapi aku sgtla 'heran' ye...cam pelik jerk bunyi nyer....layannnnnn~

dan semua awards nih aku dapat dari mypreciouseezmo.blogspot.com...tQ kak =)

1. Copy award untuk diletakkan di blog anda.

2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.
- suka kaler pink sama ngan saya
- cute wifey
- tak suka selekeh2
- dah berkahwin n bahagia
- suka tgk tv...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
- suka vacation
- suka kaler pink
- suka kekemasan
- suka tido
- suka makan
- suka shopping
- nak main fly fish n bungee jump
- addicted with blog
- suka baju kebaya cantik2
- benci pencurik

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.
- http://bumisangnaga.blogspot.com/ => suka baca bila part senandung raja naga tuh...cite lain confirm tak paham...
- http://tuanuruchimaru.blogspot.com/ => still wondering about ur age...haha
- http://deekuntum.blogspot.com/ => mimi yg comelllllll
- http://mypocketnotyours.blogspot.com/ => tau blog bro nie pun dari blog bendul...hiks
- http://brainy-faida.blogspot.com/ => g sabah sama2 tapi ngapain kita tak ketem
uk?
- http://zacksygfaiz.blogspot.com/ => saya bersyukur blaja di mesia...hahahaha
- http://attyfir.blogspot.com/ => mak muda...
- http://neezareef.blogspot.com/ => mom of 2 children
- http://myrillys.com/ => suka baca bila part abang n hero kecik...hehe


Task 1 :

Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.


Task 2:


Pass the award to 15 other blogs that you/ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.
- eddie dewanaga
- khalifah fedi
- dee
- tomypocket
- brainy faida
- zack
- atty
- neezareef
- rillys

1) copy award untuk diletakkan di blog anda

2) nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini.
- refer yg atas tuh...cuma aku kena tambah 1 benda je la:
- blog yang menarik
3) setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
- refer yang atas gak

4) anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.
- http://bumisangnaga.blogspot.com/ => suka baca bila part senandung raja naga tuh...cite lain confirm tak paham...
- http://tuanuruchimaru.blogspot.com/ => still wondering about ur age...haha
- http://deekuntum.blogspot.com/ => mimi yg comelllllll
- http://mypocketnotyours.blogspot.com/ => tau blog bro nie pun dari blog bendul...hiks
- http://brainy-faida.blogspot.com/ => g sabah sama2 tapi ngapain kita tak ketem
uk?
- http://zacksygfaiz.blogspot.com/ => saya bersyukur blaja di mesia...hahahaha
- http://attyfir.blogspot.com/ => mak muda...
- http://neezareef.blogspot.com/ => mom of 2 children
- http://myrillys.com/ => suka baca bila part abang n hero kecik...hehe


amikkk semua awards nie ye...simpan lek lok kat blog tuh...jangan bagi basi lak =P




7 comments:

Dee said...

apa ke heinya asal nama akak mimi lak yg comel..akak lah comel..hihihi..

eddie dewanaga said...

tag boleh tangguh, drama naga tak boleh kan, Jah???

besok dah kena buat draft dia dah... tag kojah, gua simpan raya nanti, boleh??

huhuhu...

[z@ck] said...

waah..
terima kasih kepada semua yang menyokong kerjaya saya selama ini..bla bla bla..

=P

neezareef said...

nnti akak kutip mane award yg blom hader ya tqqqq

atty's said...

wokeh..kojah..kty kutip..award..yg mana kty lom ade ..dan tugasan yg kty lom buek..ye. i luv u lah kojah sudi kasi den award..

khaLifah feDi said...

oii mak aii byknyer award adeh!!! tingkayuk ea..

eh kn dh dibgtaw umor kf kn..emm..28 thn maa..hee~

lily lotus said...

thanks dear! award ni kena tuju kat my heroes laa then, u puji diorg :P

Page number