My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, July 24, 2009

No class for Friday...

hurmmmmm, nie bukan auto publish nyer entry yer...nie aku bersiaran secara langsung...hakhakhak

pg2 buta arini aku dah bangun dahhh...apakah?huiii, mana boleh bangun lambat2...banyak tanggungjawab lagik nih...hehe even tak dok class pun kena bgn awal...dah tak buleh wat stail macam kat rumah masa semester break...nehiiii!

actually aku tak kisah pun kalau ada class ari jumaat...tapi ptg2 takmo la...aku nak balikkkk...taknak la weekend dok hostel...takuttttttttt!pencurik dah bg salam perkenalan wei...apa kejadah ntah hostel aku nih...memula dah ada case curik dah...pakguard wat apa??next sem mmg confirm aku takmo dok hostel...mmg nekad!!sebelum barang2 aku jadik mangsa, lebih baik aku berambus...macam mana nak study malam2?kan tetibe aku terserempak ngan pencurik camno??kalau pencurik pompuan mmg aku akan kejar la...kalau lelaki??silap2 pencurik lelaki tuh kejar aku...hohoho

owhhh, aku nak edit entry2 aku yang lelama...bahayeeeeeeee!classmate aku dah tau blog aku...kalau pompuan je tau tak pe, nie lelaki pun dah tau...hiks!nie gara2 aku bukak blog kat library semalam...duhhhh, tak pasal2 dorg tau blog aku...malu ai...wakakakakakaka!!

welcome classmate ku =)



12 comments:

EIPUL said...

haha. malu gak ek classmate tau pasal blog kita. Nak update lepas ni terpaksa macam 'awas lo!' kan? Nak main lepas dah tak buleh lah kalau terlibatkan mereka2. LOL

Aduh, curik2 ni memang aku tak minat doh. AKu haritu henpon kena curik kat kolej jugak lah. Rasa macam nak rebus saje pencuri tu dalam air menggelegak. Biasa ni nakal sangat. Ceh

DilOt said...

hehe..samela..skang ni entri dilot dh kene batas2 gak...dh rmi membe tau...

Dee said...

jah..shopping jom..beli x..jln2 yo..

imahgiro said...

hehe..oklah tu. nanti ramai org view ur blog kan..

niesaHM said...

emm de dgr jugak case curi2 kat hostel. wah baru lge start sem dah mcm2 case !

masviona said...

huhuhu ada pencurikkk takutnya...hati² lah ye...huhuhu

bestnya lah org yg dok belajar dkt2 ngan area umah senang xleh dok hotel leh dok umah...jelesnye....uhuksss

[z@ck] said...

laa..ur classmate tataw ke u ad blog..
hihih
cpat2..edit pe yg ptt..
=)

eddie dewanaga said...

yg lelaki pun tau jugak, budak2 gua... hahaha.. Kojah dah kantoi!

lily lotus said...

makin glamorlah kojah pasnih..phewittt

nURmALa mAZLan said...

nak malu aper pulak
biar la diorg tgk
hikhikhik

DilOt said...

out of topis -> setakat ni, mane2 page yg dilot follow, kalu kuar nuffnang mmg dilot klik..:D...

Nurul said...

woooo.. da nampak...

Page number