My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, July 25, 2009

Pix kawen dari photographer...

wahhhhh!dah berkurun lamanya baru nak publish kan...ater aku membusy...hohoho macam aku plak yang kawennnn...hiks!

semua pix nie masa wedding akak aku bulan 3 arituh
...opsss, aku pun dah nak jadi makcik dah weiii...agak2 pe panggilan yg sesuai untuk aku ek???*tgh berfikir*


suka sgt gambau nih...


ek ellehhhhh, bajet ensem la tuh pakai spec =P

eh2 bukan utk mak andam tau, untuk dak baju purple dok depan tuhhhh...*tudung merah berspec adalah mak andam*


Dah, amikkk pic hang...nie plg terbaekkkk!~


masa kat city park...aku tak join...hukhukhuk


family besar belah mak except lelaki berspec baju putih + pompuan baju kurung hitam putih + pengapit akak aku...tapi ada lagi pakcik2 + makcik2 aku yang tak dok...

belah abah usah ditanyaaaaaaaaaaa...


siblings...apa ntah yang aku syiokkkk sgt sampai pejam mata...


family...mata semua dok melilau...aku je yg maintain...hahaha u ols, kalau amik pix ramai2 cenggini, tolongla pandang camera yang u ols bayar mahal2 tuh...yang camera cikai2 or sedara mara korg yang dok amik pix, tak payah la pandanggggg...membazir yo...


family again...


makcik2 aku yang banyak memberikan sumbangan...tQ2 veryyyyyyyyyy much!!!!

i lap them =)


again wit makcik2 ku...

yang cinonet bawah tuh cousin aku laaa...


nie je la kot pic aku ngan pengantin...


yang pegang bunga manggar pun cousin aku gakkk...n of course on my mom side!


sukaaaaa sgt2 yang nie gak...


fera, atik nampak korang ckit2 je...nah, amik simpan pix nih...huhu


ain with her family pun adoooo...ain, save amik pix nie tau...Tq so much ain, siap dpt 'angpau' lagik tau...kim slm to ur parents k =) *aben, ekau sombong ngan den yo*

aiseh, byk lagi pix kengkawan aku yang cameraman tak amik...mencikkk!

aik, wedding aku ke wedding akak aku nih??muahahahahaha



5 comments:

khaLifah feDi said...

wah..mak cik jah !!! hee boleh panggilan itu ?

eddie dewanaga said...

kalau anak2 buah gua panggil gua, uncle eddie, kojah jadik auntie azzah laa... boleh?

lalalala...!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahahah dia lak lelebey emo orang xnak amik gmbar kengkawan dia nyek..heheehe...

Dee said...

cantik ar gambar2 tu kojah..

kojah said...

dear kf,
tak glamours langsung la bro...

dear eddie,
auntie azzah?tak cun la bro...

dear purple,
tuh la kak...mcm sy lak yg kawen...hahahaha

dear Dee,
cantik ke kak?tQ =)

Page number