My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, March 18, 2009

Majlis perkahwinan...

nie la 1st picture yg aku amik masa wedding akak aku arituh...

sbb tuh la aku hangin sgt2 bila photographer tuh tamau amik pics family aku masa ari akad nikah...

fyi, akad nikah ari sabtu = 7/3/09, ari kenduri 8/3/09...
















abah aku ngah bersalaman ngan menantunya...tp abah aku selalu ckp menantu tu anaknya...suka oh abah aku ckp cenggini "anak abah dah 5 org sekarang, bukannya 4 org"...

layannnnn!~
















pic nie pon adik aku yg amik...aterrr aku sgt cibuk melayan tetamu2 yg dtg...

tak merasa aku nak mkn sebelah akak aku...wuaaaaaaaa!!makcik2 aku tak bg la...
















aku memula ingt nak sponsor kek 3 tingkat akak aku...

tp akak aku nak order & bayau sendiri...wahhhhhhh!!sgt bagossssssssss!!
















nie uncle n auntie aku...tp yg pki tudung coklat tue mama pengasuh dak tecik tuhhhh...

tQ mama sanggup dtg dr kl...

eh2, mama tue jiran aku gak masa family aku dok sg buloh dulu2...
















eh2, mamat baju purple tuh sempat lagik makan cendol...kemain dia marah aku kalau aku sakan dok borak ngan kengkwn aku yg dtg...aku mlm baru rasa makanan kenduri tau...

ohhhhh cendol sgtttt la codap...
















sakan makcik aku dok posing no =P
















cousin aku tukang bg gift...

haaaa gift nie pun satu...byk nau gift yg akak aku beli...utk VIP lain, utk kengkwn lain, utk tetamu lainnnn...aterrr aku tak kenal muka sengsorg kengkwn dia...

nampak dak cipi2 stall cendol blah kiri tuh??sgttttttt codap!
















nie family abang iparku...

uiks!mana dak encem tuh??apakah??lariksssssssssssssss!!
















terpaksa la parents aku mencicit2 lari ke pelamin utk sesi bergambar...

kan best kalau masa akad nikah pun cenggini...
















aku sukeeeeeeeee pic nie...

nampak chantekkkk...harussss la kan =P





















dtg gak ko ek Dila...ingtkn dah tak dtg...tpppppppp sbbkn ko, aku tak dapat follow akak aku g amik outdoor picture...mencikkkkkkk!hahahahahahahaha

thanx gak kat kengkwn aku yg dtg...antaranya munie ngan bf, fera, atik, dila n family, PD, saf, am, wawan n maro of course...

cpe lg ek?den lupo la...

4 comments:

yoshz said...

coolnya makcik kau. kah kah. have fun!

JIVEBUMZ said...

selamat pengantin baru pada kakak kojah.. pasni adiknye la pulak kan??hihi

*ayu* said...

sweet la theme purple nih..

kojah said...

dear yoshz,
hahahaha harusss la cool =P

dear jivebumz,
adiknya yg laki la kak...hihihi

dear ayu,
mmg sweeeeet =)

Page number