My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, March 16, 2009

TAG kenali diri...

ain oh ain...thanx ye dtg kenduri aritue...ciap bg duwet lagikk tau...btw, camne ngan project tanaman??

ha u olssss, kalau mau beli pokok2 herba ke pokok2 pape je la yg related ngan tumbuh2an contact si ain nie tau!

ain nie sgt baik ati n pemalu orgnya...hihihi


ATTENTION

  • Once you've been tagged you are supposed to write a note with 16 random things, facts, habits or goals about you.
  • At the end, choose 16 people to be tagged.
  • You have to tag the person who tagged you (eh.. ada gak ek rules mcm ni.. haha)
  • If I tagged you, it's because I want to know more about you.
Note with 16 random things, facts, habits or goals about me...

1) nama penuh nur azzah binti abd rahman
2) skang tinggal kt seremban...tp mcm2 tmpt sblm nie yg aku penah tinggal...plg lama kt penang...owh!miss u penang!!
3) kg kat kelantan
4) ke-3 dari 4 org adik beradik
5) skang ngah smbung degree
6) ske berkawan tp SEKALI kawan wat taik ngan aku, aku dah takmo kawan
7) suka makan makanan berkuah cam tomyam, bihun sup, keoy teow bandung & kungfu...kalau mlm2 mkn nasik goreng, sure tak abis
8) sekali je aku penah keje seumur hidup aku sampai skang, keje kedai makan...practical tu tak kira ok...
9) aku cukup PANTANG kalau org amik brg2 aku without permission!lagik2 kalau harta kesayangan aku...
10) aku suka kekemasan...that's y kalau org sentuh brg aku pun aku leh cam...(kengkadang aku diam je, nak tgk ada tak org inform aku)
11) aku suka melancong...oh kalau cpe2 nak ajak aku jln2 g bali ke, bandung ke, aku mau follow!
12) skang dah addicted ngan blog, blog n blog...tp aku tak ada masa marrr...
13) kalau break off, aku TAK SUKA contact2 dorg lg...aku tak ada masa nak melayannnnnn
14) aku BENCI oyien dak silat yg curik duwet aku...dah nak kawen ko ek??cian bakal suami ko...ogy aku dah maafkan...sbb dia pulangkn blk duwet aku...
15) aku cam ada sense of humour ckit...aku akan carik sampai ke lubang cacing cpe2 yg curik duwet aku...cam kes ogy tuh...sorry ogy...aku dah maafkan ko...
16) aku tak pecaye kat sesape pun except parents aku...kawan baik pun leh mkn kawan tau!

adoiiii cam byk lak aku nak list kan...

tp dah kata nak 16 sajork...kang aku list byk2 bosan lak u ols kang...

so i nak tag:
http://rujukankiter.blogspot.com/ - pemberi tag
http://thesunearthmoon.blogspot.com/
http://brainy-faida.blogspot.com/
http://calculatorbuta.blogspot.com/
http://chunk86.blogspot.com/
http://cikr33n.blogspot.com/
http://kojahjameela.blogspot.com/

http://e-yya.blogspot.com/
http://honeysour00.blogspot.com/
http://jiejahblogger.blogspot.com/
http://liquidsnip3r.blogspot.com/
http://adenium.blogspot.com/
http://bulanmenulis.blogspot.com/
http://shafie87.blogspot.com/
http://sangkelu.blogspot.com/
http://budakyangjahat.blogspot.com/

diwajibkan ye teman bloggersku...=)

11 comments:

adenium said...

IYOLAH...NNTI KU BUAT....heheeh

Nurul said...

tq dah buat :P pokok2 kiter Ok.. u r always welcome my fren.. talapia da ble pancing..

ala ckit je duit tu.. klu awk kawin nnt baru ble bg hadiah.. bile nak kawin? jemput tau.. hohoho..

eya said...

nnt akk buat ye kojah..

kojah said...

dear adenium,
hihi buat jgn xbuat...

dear nurul,
kawen?alamakkkkkkk!!lmbt lagi la ain...

dear eya,
buat tau kak...

Shafie said...

Oo..yg ni ye..hehe..
k t sy wat :p

Shafie said...

yeah...da siap tag kojah :D

kojah said...

dear shafie,
ok tQ =)

eya said...

br nk wat tag ni kojah..sori ye lambat..ekeke

Sikelu said...

adeh la.. belum boleh ku buat... maaf yer.. nanti sat lah noo..

Sikelu said...

okehhh tag awak dah siap.. jangan mareeee

kojah said...

dear eya,
majok la kak =P

dear Sikelu,
jgnla sat2...hihi

dear Sikelu,
tak mareee jnji wat...=)

Page number