My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, March 04, 2009

pizza oh pizza!!

tak kan i belanja u je kot...family i pun harussss la kan...















aku order 2 jenis pizza...island supreme n thai seafood...

yummy!!

















aku memula ingt nak mkn kat pizza sajork...alih2 mak aku ckp dah tak larat nak jalan...

xpeeee mak...kita take away saje...

meh2 makan =P

*abgku, bila nak banje mkn ikan bakar kt bagan lalang nih???

7 comments:

Dee said...

wah..mkn pizza eh..dh lama x mkn pizza..anyway, thx singgah blog akk..nti exchange link n i follow u..u follow me eh..

kojah said...

orite...i followwwwwwww u =)

Anonymous. said...

makaihhhh terliurrrr weiii dah lama tak makan pizza ni huhu

Anonymous. said...

Saya dah lama link awak ;)

http://brainy-faida.blogspot.com

Link yang awak tinggalkan comment itu blog politikus saya huhu

FiQ OnLinE said...

JOM SAHUT CABARAN "TOP SUPERB BLOGGER" DENGAN MEMENANGI HADIAH BERNILAI RM 700 tanpa keluarkan WANG ? APA TUNGGU LAGI.
JOM SERTAI CABARAN TOP SUPERB BLOGGER di http://www.fiq-life.blogspot.com .
PENDAFTARAN PERCUMA @ FREE SAHAJA..
JOM SAHUT CABARAN INI!!!

CARA MENDAFTAR :


Anda perlu menghantar email kepada fiq.life@yahoo.com di sertakan dengan :



Nama :
URL Blog :
Alamat :
Umur :
Jantina :



Tarikh tutup penyertaan pada 15 March 2009.


* Di harap maklumat lengkap ini memudahkan pihak Fiq Online menghantar HADIAH kepada anda.

eya said...

lame suda nk mam kt bagan lalang..pekene ns lemak ngn ikan bako..nyam2

kojah said...

dear ano,
jommmm la mkn pizza...hihi
politikus tu apa ek??

dear fiq online,
kasik sy menang tau...

dear eya,
sy xmkn sgt nasik lemak kak...tp klu ikan bakar, mmg lajuuuuuuuuuuu la...

Page number