My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, March 19, 2009

Outdoor pictures...

ckit2 dah la ye aku tempek...kang mrh lak pengantin tuhhh...hahahaha




















pengantin posing kat city park seremban 2...city park nie cam lake garden la u olsss...





















ha kau!tetibe kena halau ngan guard...

apa kesss??tak leh wat photoshoot kat ctu...

eh2, nie tmpt public la...tak kan nak amik pics pun tak leh????

secara tak langsung leh promote tmpt nie...

nie takkkkkkkkkk...lagik tak bg ada laaaaaaaaa...

so akak aku ngah contact pihak atasan seremban 2 nih...walla weiiii!!ktorg dok cni pun tak leh amik pics gak ke????

hampagas tol la!!!!!!




















pedulikkk apa kan...dah nama pengantin baruuuuuuuuuuu...

harussssssssss amik pics gak...
















wahhhh sgt romantik...tetibe aku rasa cam nak kawen...apakah??muahahahahaha!!
















aku tak dok dlm pic nie...aterrr kwn aku dtg umah...

tak kan aku nak cabut plak kan...

sgt tak menghargai tetamu =P

8 comments:

Anonymous. said...

What???????? Tak boleh shoot kat taman? Ni apakejadah punya pak guard ni?!?!?!?!

Tapi pak guard city park seremban 2 ni memang perasan bagus sikit, asyik asyik kerja preeetttt preettttt, macam gila kuasa sikit sikit huhu

masviona said...

cantik baju pengantin tuh....baju pengantin lelaki pun sgt cntik...mcm pahlawan zmn silam jer

eddie dewanaga said...

pak guard tu gila kuasa kot... bukan buat sepah ke apa... amik gambar pun tak kasi!

JIVEBUMZ said...

aik pesal tak leh shoot gambo kat citu?? pelik nihhh heran jugak tempat public takkan tak boleh??? hiii nie yg geram nih :p

★ Nu♥ℜul ★ said...

lawa pengantin pompuan

hii sis
gud mowning

fahmi latiff said...

serasi pengantin tu... tahniah

Dee said...

a'ah eh..pelik gak xleh amik gambar..nti upload gambar yg photographer amik ye..harus lg cantik..

kojah said...

dear anony,
tp guard tuh ckp ats arahan pihak atasan...tuh yg smpi my sis call pihak atasan tuh...

dear masviona,
hihi

dear eddie dewanga,
pihak atasan yg ngok ngek!

dear jivebumz,
tau xpe kak...xpenah2 tmpt public xleh amik pics...bangang tol dorg tuh!!

dear nurul,
sy kawen nnti lagikkk lawa...hahahaha

dear fahmi,
lorrrrr dh namanya pengantin...kalau tak serasi tak kawen la =P

dear dee,
mls la photographer tuh kak...ntah pape ntah!!

Page number