My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, July 15, 2009

Just to see...

mahal ghupenya benda alah nie kan...aku ingt murahhh sajork...huhu

tapi kan kan, aku teringin sgt nak tgk live band...mana tau kot2 terserempak lelaki2 ensem...muahahahaha!!*tompang lalu maro*

oh ya, semalam menyesal giler u ols...tak amik pix ngan pilot...pilot airasia aku naik dari sabah tuh ensemmmmmmm!ciap senyum2 kat aku kot...yeee, aku tau aku perasan...hiks!pilot tuh dah la muda laie...cenggini, masa aku nak turun flight, ada la 2 org pilot nie nak turun flight gak...aku kasi la dorg turun dulu...aku pun follow la dorg kan...alih2 sorg pilot tuh benti tgh jalan sbb nak betulkan apa ntah...aku pun benti la sama...buleh?hahahaha konon2nya aku nak tunggu zati...tak pasal2 gatal lak aku nih...

alahhh, gatal ckit2 takpe kan...sementara masih bujang nie...larikkkkkkkkkk =P



7 comments:

eddie dewanaga said...

a few months ago, a good friend of mine baru angkat beginner set of TAMA drumkit, 2400 terbang sekelip mata... tak kawen la lu Rian oi...!

Shafie said...

gatai ek..hehe..

asal..nk beli ke.. :p

AQisH said...

lawaklah awak ni ;)

lily lotus said...

hik hik..tau takottt :P

eh,akak dah tukar blog baru tau
..update ekk

http://myrillys.com

-rillys-

mYpRecious said...

pe lg jah ko crik la bf bdk band.. kompom keje nye ko dating tgk dia jamming sesado.. hikkss..

Dee said...

dulu leh amik gambar kat runway..akak penah amik gambar ngan pilot airasia yg ensem..tp skrg xleh dh..huhuhu...

kojah said...

dear eddie,
bro tamau beli gak ke?

dear shafie,
alahhh, gatal ckit2 je =P
tamau la beli...

dear Aqish,
lawak ke kak?

dear lily lotus,
dah update dh kak...

dear myprecious,
ok gak tuh...larikkkkk

dear dee,
mana pilot ensem tuh kak???haha

Page number