My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, July 17, 2009

Kebizian melanda...

owhhh semalam g campus bayar duwet hostel...arini kena amik kunci hostel lak...apa ke hal ntah campus aku nih...nak amik kunci smlm tak bg...kena dtg amik arini gak...huh!!akhirnya rayuan hostel aku diterima...alhamdulillah...aku bukannya pe...mls sesgt la nak dok lua...kang lg byk lak kaki aku nih kang...so lebih baik aku beware sebelum aku lupa diri...hehehehe

minggu study akan bermulaaaaaaaaaa...so kena la concentrate kat study plak kan...blog?adakah akan terhenti?juz wait n see...huhu tapi entry sabah tu next week aku akan kuarkan...itu janji aku...by weekend nie aku try wat pelan-pelan...

ok daaaaaaa...nak g campus amik kunci...org lain pg2 dah g amik, aku ptg2 baru hegeh2 nak g...ngantok wei...smlm kol 4 pg baru aku tido...apakah?biarlah rahsia...tapi sumthing happened yesterday menyedarkan aku segala-galanya...



7 comments:

Dee said...

kojah..dkt hostel lama eh..leh ar gi psr mlm sama2..kojah..akak nyer n3 sabah dh abis ptg ni..ko lum lg wat..bznyer muh nih..

LotsOfLove-Pearls said...

Salam..
"tapi sumthing happened yesterday menyedarkan aku segala-galanya..."

tak nak share ker..?

hehe..

lily lotus said...

uish apakah yg terjadi semlm?

[z@ck] said...

kojah stdy kt mn?

atty's said...

time cuti nie leh qada tido kojah ..

Shafie said...

da nk masuk kampus ek..good2..hee :)

what happen dear??

kojah said...

dear Dee,
buat2 busy pun ada...hahaha

dear lots,
tanak share la kak...secret sgt2...

dear lily,
biarlah rahsiaaaaa...=< bak kata ct...hehehe

dear atty,
betol2 kak...dh blaja nnti asyik tak cukup tido je...

dear shafie,
tak buleh gtau la...biarlah rahsia...hehehe

Page number