My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, June 04, 2009

Addicted with...........

cuti2 nie la nak aku khatam novel punnn...yola, nak watpo lagikk kan?aku nak keje tapi orang tamau amik aku plakkk...pelikkk oh aku!padahal kalau dia bg keje tukang cuci jamban pun aku sanggup kotttt...hehehehe nih takkk...nak suro aku sign kontrak bagai...baik tak payahhhh...takkan aku nak keje tetap cuci jamban tuh sampai ke tuaaaaaaaa...
















mmg feeling abis la aku baca buku nie...tetibe aku takottttttt nak kawen...apakah??hahahaha baca2 nangis...berhenti jappp...eh nangis blk...overrrrrrrr!part yg sedih tue bila kakak Ifti meninggal dunia disebabkan kanser...masa dia sakit2 tue plak, husband dia kawen lain...jantan tak guna!!!!!

'laut dan pantai lagikan berubah, inikan pula hati manusia'
'bermadu mmg manis bagi lelaki tetapi PAHIT bagi wanita yang mengalaminya'

masa bercinta bukan main lagikkk!janji sehidup semati!tapi bila bini tuh jatuh sakit, tinggal camtuh je...ohhh laki keparat pe ntah cmnih!!!!!!!!!!!!hurm, tetibe aku teringat arwah makcik aku...=( moga beliau ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman.Al-fatihah

masa aku balik kg aritue pun ada gossip terbaru family aku...yang aku tak tahan tuh bila pakcik aku cakap 'benda nie ikot sunnah Nabi, Allah tak marah pun tapi orang lain plak yang marah2'...apa?????????owhhh dan2 la ko cakap sunnah Nabi bagai kan...benda lain berlambakkkkkkkkkkkkk lagik sunnah Nabi ko tanak buat...yang poligami nie plak ko nak buat!!!!!chaittttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!

okies, aku nak sambung baca novel...pasnie nak g pinjam kat library lak...eh2, para2 lelaki di luar sana...fikir la dulu sebelum korg amik pape tindakan yeeee...fikir pengorbanan bini selama nie...kalau bini korg tau korg nak wat cmtuh, awal2 lagik dia takmo kawen ngan korg...hiks!baik dia carik laki lain...korg mmg la sonok kan...tp wanita yang merana...

daaaaaaaa...lelebih lak aku =P


7 comments:

mummYaeesh said...

adeh..emo plak dah..rekaan semata2 tu kojah oiii!
perkahwinan tu satu perjudian..untung sabut timbul klu jd batu tenggelam la ia..woohoo

kojah said...

laaa...mmg la rekaan semata2 kak...saya yang g feeling lelebihhh...tapi dalam pada rekaan tuh, sure ada yg penah kena cmnie kan...

JIVEBUMZ said...

dulu akak adalah peminat novel ahadiat akashah tula.. skg dah lame tak baca novel.. huhu pemales betuiii laaa

nURmALa mAZLan said...

akak selalu rasa nak baca buku ni..dari dulu lagi. tapi sbb akak pernah baca buku anis ayuni yg cam x best, rasa fobia pulak nak baca penulisan dia lagi...wakakaka~

masviona said...

hye kojah camne nak pass fm from beijing nih...:)...ahakss nak tak???

Dee said...

this is 1 of my favourite book..mmg bestkan kojah citer ni..

kojah said...

dear jivebumz,
dah busy ngan keje kan kak...

dear nurmala,
kalau ada yg xbest, mesti dah serik kan...

dear masviona,
nakkkkkkkkk...xsangka ada utk sy...hehe

dear dee,
mmg bestttttttt...layan abisssssss

Page number