My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, June 22, 2009

Aku sakit kah??

ntahla nape sejak akhir2 nie badan aku rasa lain macammmm...aku penat kah??aku tak leh buat keje berat kah??mood makan pun tak dok...cuma masa aku g uma makcik aku ari jumaat n sabtu aritu, cam byk lak aku makan...tuh pun sebenarnya tak dok selera...

yang penting, nape sekarang aku cam tak buleh berdiri lama2 kat tmpt public??serius berpinau mata aku cam nak pengsan!kelmarin pas tlg2 makcik aku kat taman tasik titiwangsa, ptg tu gak dalam pukul 6 lbh aku amik train blk somban...train plak lembab yg amat!ada la 40minit aku tunggu...masa tuh aku tak pikir apa dah...duduk mencangkung je la...ater kerusi2 dah full dgn mat2 indon + bangla...benci!!!!

aku rasa kalau aku tros berdiri, mmg sah2 aku pengsan!kenapa ek????aku kurang darah ke????darah tak berjalan ke????anybody doctors here????sib baik masa dlm train aku dpt seat...

my BIL pun ckp aku makin kurus...apakah??ishhh!aku tak diet la tapi tade selera...semlam aku cuma mkn beberapa suap nasik utk seharian...tuh pun waktu pagi...enough for me...owhhh mana mood makan aku nie?????

*aku nak rehat sepuasnya...



7 comments:

imahgiro said...

ya..sila berehat..jangan abaikan kesihatan..sekarang ni macam2..jerebu la,h1n1 la..take care

Dee said...

mkn byk sket kojah..akak tgk ko kuruslah..sbb tu xde energy..maybe low blood kot..take care tau..

sue's blog said...

mybe musim panas skunk ni kotttt..tue yg letih lesu tue..:p..tc..

Zarpeno said...

minomlah Kopi Radix,mai secawan

eddie dewanaga said...

go and get an appointment with the doctor Jah...

Shafie said...

cuba rehat secukupnya...

kalau perlu p cek doc

kojah said...

dear imahgiro,
Tq sis =)

dear Dee,
sy pn rasa low blood gak...

dear sue,
hurm, maybe...

dear zarpeno,
sempat lagik promte tuh...aishhh, penin2 mana buleh minum kopi!

dear eddie,
tuela, kne jump doc gak kan...

dear shafie,
rehat rasa dh cukup...kne jump doc gak rasanya...

Page number