My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, June 10, 2009

Selamat bertunang!~

aku memula cam 'malas' nak g majlis tunang kawan aku nie...bukannya apa, tapi sbb tak ada transport...patah kaki oh aku cuti2 nie nak g jalan jauh2...kete akak aku lak yang pakai...so bila atik n fitri offer g sesame ngan dorg, harusssss la laju je noks!
















ktorg gerak dalam kol 11 lbh...kol 12 dah sampai bangi...alih2 dorg cakap nak tunggu maaz n da geng...harus aku memfollow sahaja...aterr aku ikot org kan...

so ktorg: aku, fera, atik n fitri dok la lepak kat kedai makan kat bangi nun...masa nie aku ingt nak contact2 la kak masviona nie...alih2 num tepon akak tue aku tertinggal kat umah laaaaaaaa...tros aku call mak aku tp mak aku plak tak ada kat uma...by hook or by crook, aku kena tunggu gak mak aku balik umah baru aku leh dapatkan num tepon akak nie...
















atik n fitri...si perempuan nak kawen cpt, si laki nak kawen lmbt lagik...cmno tuh???hahahaha

ada la adegan dorg nih sebelum amik gambar...actually dorg nih sgtlaaaaaa sweet tau...kadang2 nak tergelak lak aku nengok...

atik: dekatla ckit amik gambar...
fitri: hurmmm *macam muka ikhlas xikhlas*
fera: ntah fitri nie...dekat la ckit...kang nanti leh tunjuk gambar kat anak2 masa bercinta...
fitri: tak ada anak, tak ada la papa...
kojah: hahahahhaha

aku gelak sampai aku tak leh nak amik gambar...so aku pass kan camera kat fera...
















eiii!nak gak nyelit tuhhh...aku sukeeeeeee la gmbau nih...

bohsan kotttt tunggu dorg nih...kata lg 5 minit tp batang idung totap tak nampak gak...allih2 dekat sejam la ktorg tunggu kat kedai makan nie...

grrrrrrr!





















tgkkkkkk...puas posing dalam, posing luar kedai plak...apakehal aku dok pandang tempat lain tuhhhh??sesuatu ok!

fera: aku tau ko pandang mana azah...
kojah: pandang sape?hahahaha
fera: abg2 kedai makan tuh...aku dah tau dahh...

muahahahahaha!!org frust mmg cenggitu la kan...lalalalala
















dah la tunggu kemain lama, nak carik umah plak sesat tak henggattttt!adoyaiiii ponin tol masuk area bangi nie...huhu

so nak dekat2 kol 2, sampai la ke rumah yang nak dituju...
















sampai2 harus la terjah bilik orang yang bakal bertunang...tak apa kan ziera aku letak gambar nih?aterr ada dalam camera aku...hiks!
















comel ohhh dak kecik yang pegang bantal tuhhh...muahxxx ckit!
















aku ingt majlis start lepas zohor...upe2nya majlis start dalam kol 3 cmtue laaaa...so ktorg nie di kira tak terlambat lagikkk utk nengok majlis...
















shida, fera, kojah...

*wei, korg amik pic kat cni je la eh...cm malas oh nak anta by email...lombab!~
















ckittt je aku makan...kalau tak, harusss lagik byk...aterr aku tak ada mood...





















kek tunang ktorg xsempat nak rasa...tapi cupcakes tuh ciap bawak balik lagik...hehe cedappppp!!
















back: fera, shida
front: farah, atik, ziera, kojah

2 single nihhhh...ada yg nak ke?lalalala...cube teka cpe??aku tak termasuk ok!
















melayan bergambar dalam bilik org...yuhuuuuuuu!

tapi aku suke tgk camerawomen dia...tak kedekuttt oh!!main snap je gambar ktorg...tak cam camerawomen + cameraman akak aku dulu...berkira2 oh...mencikkkkkkkkkk!!
















ziera n bakal mak mertua...
















7 dari pihak lelaki...
















9 dari pihak pompuan...pink, i like too!!
















nie la pasangannya, Imran...
















so mohla kita beredar...dak2 laki dah bising2...yola, dorg plan nak g bermandi-mandi kat PD nun...ciap bawak baju lagik memasing...tapi ktorg yang pompuan2 nih plak tak bawak baju...huhu aterrr dorg tak bgtau!
















masa nie aku check2 hp aku kot2 mak aku dah bg msg num tepon kak masviona tuh...alih2 tak dok...mak aku lupe kot...

kojah: mak, berapa num tepon tuh
mom: ok, mak msg...mak lupe

adoyaiii...aku ingt dah tak sempat nak jumpa akak nie...yela, aku takut gak nak jumpa lama2 kan...dgn aku ikot org lagik...dgn baru nak msg akak lagik...dgn dorg cam nak rush nak g PD lagik...tp alhamdulillah, dapat gak jmp walaupun sekejappp...

next entry ya =)



5 comments:

*ayu* said...

ko dh tak ngan maro jah? what the very the happen?

nURmALa mAZLan said...

selamat bertunang utk kawan kojah

eddie dewanaga said...

Jah punya engagement bila...??

*hahaha, soalan tak sayang mulut!

DrSam said...

tenung gambar tu lama-lama, nanti lekat le tuah tu kat tuan punya badan :)

kojah said...

dear ayu,
dah xda jodoh kak...huhu

dear nurmala mazlan,
Tq bg pihak...

dear eddie,
uit!lambt lagik la...

dear DrSam,
uish, lambt lg la...

Page number