My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, June 28, 2009

KFC ada self service ek???















aritu la kan, masa aku ngan family aku blk dr mana ntah, berhenti la kat highway plus nih...kat rnr seremban kalau tak silap...eh2, ke rnr mana ek?acik lupo la...huhu

sampai2 mak aku pun tros g kat cashier utk order2...ktorg take away masa nih...masa order2 nie, aku ternampak la dak2 pompuan nie tersenyum cam tak nak senyum...camno tu eh?kira cam senyum perli la senang...aku pelikkk la...apesal lak nie??tgk2 SELF SERVICE la kooooo...

means ko kena amik sendiri...g kat cashier untuk bayau sajork...ehhhhhhhh, aku tak pernah tau pun tau...

tapi kot ye pun jgnla kamu wahai dak2 perempuan dok pandang pelik kat mak aku...kata org tua...hormat la ckit!~

*BUDI BAHASA BUDAYA KITA





15 comments:

Aben said...

hahaha kalo aben yg dtg..die x kan syum2 perli..
d jamin..die mesti syum ala2 menggoda gitu..kah kah kah

Benrauf said...

cashier tu x cakap bukan salah mak ko..budak2 pompuan biase la mmg suka gelakkan org tua.

Benrauf said...

cashier tu x cakap bukan salah mak ko..budak2 pompuan biase la mmg suka gelakkan org tua.

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Tumpang tanya, KFC kat mana??? hiks!!! ::.

eeka said...

hehhehe buruknya kfc kat ctu... kat bp lagi lawa.. hehehe

*ayu* said...

mangkuk tul..
bukan dia nak tunjuk kat ur mom.. boleh pulak dia gelak2 kan?
eeiii..

Zarpeno said...

KCF tuh apadia? Kentin Cik Fatimah ka?hehe

rillys said...

uik akak pun baru mengetahui...n kalau akak dah belahhh gitu sambil buat muka berlagak byk duit tp takmo berbelanja kat kfc...huahuahuaa

DilOt said...

ye meh...ade ke...xpenah tau pun kfc de mcm tu...

dak2 pompuan tu..sekel je sekali...,,kalo dilot sembur je...bior lantakla...nak gelakkan mak kite lak...tlg xnak......

atty's said...

kasi dushdush itu aweks

Zool Blogger said...

tak penah tau plak kfc ada self service.
dah takde org nak keje kot

ZOol
http://ligakampung.com/blog

adenium said...

err... bukan kfc memang self service ke... errr... lama dah tak g kfc nih....

Dee said...

ntah..bgtaulah makcik kena amik sendiri..itupun susah..ayok!!

Nem0 o0h Nem0 said...

yeker kfc ade self servce,tak tau pun..

kojah said...

dear aben,
yolaaaaa =P

dear benrauf,
amboiii, dak2 laki pun sama kot!

dear mr & mrs mondok,
errr, kat mana ek?nanti sy tny abah sy...

dear eeka,
buruk?no comment...

dear ayu,
aiseh...kak, bukan staff kfc tue kak...tp sekumpulan dak pompuan lain yg tak cukup adab!

dear zarpeno,
wakakakaka!!baru perasan la...tQ yer

dear rillys,
sy pn xpenah tau kak kfc ada self service...tp kak, bukan staff dia yg gelak2 tue tau...

dear Dilot,
sy pn xpenah tau...tp bukan staff dia yg gelak2 tue...

dear atty,
tau xpe kak

dear zool,
ingtkn sy je br tau kfc ada self service...

dear adenium,
adeh kak...kfc mmg bukan self service la...

dear Dee,
kak, bukan staff dia la yg wat cenggitu...

dear nemo,
semua org xtau...sy pn br tau...hoho

Page number