My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, June 30, 2009

Alahaiiii!!!

I: aza, aku nak mintak tlg leh tak?
Kojah: tlg pe?
I: mcm ne ea nak ckp.ku ckp kat mak ku yang ku tdo ngan ko kt kl.tapi sebenarnya ku jumpa ko n ku lepax kl dgn P mlm nie.tapi mama ku nak num phone ko if any case la.ley tak cover line utk ku.ko tak pyh jwb if dia kol, ku bg ko ckp dgn dia ble kte dh jumpa ptg nanti.tue je.ley tak aza?if ko tak nak takpela.
Kojah: ishhh, aku tak nak la.lgpn aku dah penah kena dah cmnie.last2 nama aku yg buruk.aku dah serik!ada kawan baik aku dulu penah wat cmnie gak, alih2 kantoi.skang ktorg tak berapa baik dah.kalau tak kantoi tak pe.tapi kalau kantoi, nama aku terpalit sekali.
I: ok, sorry tau aza...

sebelum2 tuh, sorry sesgt I sbb aku publish kan benda nie...aku tau ko baca blog aku...sorry ye...aku janji tak inform nama ko kat sesape...

haaaaaa, nape ek kawan2 aku suka wat cenggitu?aku hairan la....dan untuk seberapa kalinya, aku tak pernah petik nama kawan2 aku kat makpak aku semata-mata nak tutup apa sahaja aktiviti yang dilakukan di blkg makpak aku...ari sabtu baru2 nie aku merayap g kl, bila makpak aku tny, mmg aku ckp g kl...tapi bila makpak aku tny kua ngan cpe, aku jwb je ngan kawan...then mak aku tny lg, kawan mana?aku senyum2 je...hehehehe tak ada la aku nak petik nama Ali ke, Abu ke, Balqis ke, Zara ke...

cam aku cakap tadi la...kalau tak kantoi tak pe...kalau KANTOI, kawan2 korg yg korg sebut nama tuh terkena sekali...nehiiiiiiiiiiiii!!aku dah serik...cukupla meraka-meraka ini dah buat kat aku...nama aku dah jadi macam sampah dah!

TOLONGLAAAAAAAA!!!berani buat berani tanggung la...jgnla korg nak petik2 nama org lain plak kan...Yang aku tak leh lupe sesangt kawan aku c S nih...*better korg baca nie dulu*...abg2 dia sepenuhnya salahkan aku...cam bangang!!!padahal adik sendiri yang tergedix cam org gila...eEeEeEe geram gila la aku bila teringat balik even aku ngan kawan aku nie dah ok sesikit...tuh pun pas kawan aku nie dok msg2 pujuk aku...nak baik boleh, tapi ko kena dtg umah aku...aku nak g umah ko, tak dapekkkkkkkkkkkkk!!aku mmg bengang gila babi kat abg2 ko...main tuduh aku tanpa usul periksa...helloooooooooo bang, apa hak kau nak sepak2 org, nak terajang2 org, nak pukul2 org tak tentu pasal hah?????cam DAYUS jerk aku tgk...BUDUSSSSSSS!!!

dah2, aku takmo membebel byk sgt...wat ati aku makin panas lak...so, pikir la sendirikkkk...

*sorry ye I...aku bukan marah kat ko...aku marah kat kengkawan aku yg sebelum2 nih...aku syg ko...ko jgn terasa ati ek...aku takmo dah benda2 camnie terjadi kat aku...harap ko phm ye syg =)




4 comments:

Anonymous. said...

sabar dik. manusia ni memang suka mengambil kesempatan asal boleh hehe. it's ok, nanti tuhan balas jugak.

atty's said...

bagus tindakan kojah tu..

Dee said...

akak pun setuju tindakan kojah tu..jgn org guna nama kita utk tutup aktiviti dorang..kalo x buat salah apsal nk cover2 line eh..

kojah said...

dear ano,
tapi geram sesgt kak!tak pasal2 nama kita lak yg busuk!

dear atty,
yelaaaa, dah byk kali kena kak!

dear Dee,
tol2...kalau tak buat SALAH apasal nak takut kan...eiiiiii!

Page number