My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, January 16, 2010

Hostel dan blogger itu...

Hurm mentang mentang aku register hostel lambat sem nih teros dapat katil atas...hukhukhuk

tapi tak apa lah...janji dapat view yang best compared than this...view sekarang nih sama macam aku sem 3 duluuuu...view skodeng orang...ahaks!


yang sepah2 tuh baju aku yerk...kata hari mengemas bilik =D

katil aku atas tue laaa...loker aku lak betul2 sebelah tingkap...acik suka nyahhhh ;)


aku yang excited bebenar teros mengemas...

ishhh aku memang tak suka betul la kalau bilik sepah2 nih...rimas rasa mata aku nak memandang...sebab tuh aku tak kisah kalau orang pemalas nak menyapu bilik asalkan barang2 dia jangan berterabur sudahhh...

ate kalau berterabur, camne aku nak susun...atau aku kah yang diharuskan menyusun barang2 kepunyaan ko??


Last week dah alang2 aku bertayar, baik aku berjumpa budak iniiiiiii...kalau tak, bila lagik kita nak berjumpa kannnn...

masa nih pas abis klas teros aku kena balik umah...alahhh, balik umah pun sebab kena pulangkan kereta...kata kereta pinjammmmm =(

tuh pun sib baik aku ingat nak on facebook segala nak amik number hp dia...kalau tak, menggagau la aku kat putrajaya nun...

owhhh, pestime ye aku jumpa blogger nih...very da peramah tauuu...memanjang jerk kitorang dok bergelak sakan...nak amik gambar pun dok bergelak sajeee...hahahaha macam dah lama kenal pun adoooo...

padahal dok berborak dalam kereta sajork...hurmmm aku sebenarnya nak bawak dia g makan2 kat alamanda tuh tapiii tak sempat larrr...ate hp aku dok berdangdut kali ke berapa ntah...ishhh, mencikkkkkkkkk!

btw, selamat berangkat ke negara seberang yeee...nanti dah dok sana jangan lupa kat aku tauuuu...

* ha nih zack...ko g bukak nih dan nihhhhh...ko jerk yang tak nampak kotttt =P


6 comments:

Uruchimaru @ kf said...

jgn jatuh katil sudah!

DoDu@HaHA said...

wawawa... jumpa zack gitu!!!

Sharinginfoz said...

dok atas boleh melompat2 tapi hati2... kan kena kipas..

Jom makan Tempe

Perlu ke suratkhabar????

sueanne said...

katil atas best sbb takde org nak lanyak tilam..hehe..kan?..kan?..cantik gak meja study tue..tapi tkt tak leh study je sbb duk sebelah mnyebelah..hehehe...

rindunye kat zaman belajar dulu..huhuh

kojah said...

dear kf,
mintak2 la tak...huhu

dear dodu,
besttt...memanjang kitorang gelak

dear sharinginfoz,
besar2 nak lompat apa bro...kang runtuh plak...

dear sueanne,
tuh la...bagus gak kan...lg satu, dpt kurangkn tdo...hihi

[z@ck] said...

weyh..
besaq gila aku senyum..
gigi besaq kapak..
hahaha

Page number