My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, January 06, 2010

Breakfast or lunch??

pagi2 tuh, breakfast seperti biasaaaa...yang tak biasa nya bangun pagik...muahahahahaha


the environment...


good morning paper...kat situ ko tick la nak half boil egg ke, scramble egg ke, kojah egg ke...

owh kojah egg tuh tipu =P


1) nasik goreng
2) half boil egg
3) bubur + popia
4) conflakes


5) mee kari
6) saladddd

erkkk, alhamdulillah =)

sapooo la yang makan banyak bonar tuh...lalalalala


cousin: banyaknya hang makan...
kojah: hahahaha kata hotel
cousin: tapi serius weh, mmg banyak giler hang makan...hang bela ke?
kojah: hahahahahaha

cousin: bape ekor hang bela?hahaha


alahhh, ckit jerk aku makan...pinggan tuh kecik2 la =P lagipun maklom la kalau makan kat tempat2 mahal gini, memanjang terasa lapar...hahahaha


pas makan, bersiap sedia ke kenduriiiii...

owhhh, wedding ni bukan wedding kawan aku yerk...so gambo pengantin nya yilekkkk...


sengih sengih dulu sementara tunggu check outttt...

opsss!tunggang terbalik entry aku...g kuar hal wedding dulu...mayb excited sangat nak berwedding kot...ahaks!


rumah yangggg....lalalalala

orang2 kuantan tahu dok??

opsss!i MUST salutape or zip my mouth!bahayeeeeeeeeeeee

boboiiiii!!


5 comments:

Uruchimaru @ kf said...

UMAH saper tu kojah!

rasp said...

i bukan org kuantan...
sila buka zip tu......:D

nURmALa mAZLan said...

akak suka breakfast dengan baby bun tu taruk butter yg kecik² tu kan.. atau pon makan pan cake dengan strawberry jam..sedap wooo~

lily lotus said...

ler storylah yang oii pasal rumah tu

kojah said...

dear kf,
hurmmm kang kena saman bro...bahayeee

dear rasp,
xbleh kak...kang kena saman...hahaha

dear nurmala,
kt hotel segala galanya sedap kan kak...huhu

dear lily lotus,
xbuleh sgt2 kak...sorryyyy...nie hal2 dalaman negara...huhu

Page number