My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, January 04, 2010

Pulau Pangkor part 4...

ok, perfume sudah pakaiii =D

kali nie kitorang tour mengelilingi pulau pangkorrr...haaa jangan tanya aku nama nama tempat yerk...aku fail bab2 tuh...ate aku tau nak berposing sajork...

eh bukannn...baru nak baca info yang tertulis, dah kedengaran 'cepattttttt, nak balik dahhh'...so how?hihihihi


apa lagik nak naik kalau bukan van pink ituuu...ada la kitorang amik dalam 3 buah van...ke 4 buah ek bagi menampung 3o orang ahli rombongan...hiks

hurmm janganla ko tanya bape rm van nieee...kata aku datang preee...so aku tamau amik port...huhuhu


mula mula kita terjah kilang satay...kilang yang ku sangka kan kilang melayu tapi kilang cina...heyyy, aku rasa tak ada kot satay ikan nih buatan melayu...totally ciii kot yang buat...tak apalah, janji halal...hikhikhik


suasana kilang...masing masing mau membeli...tapi tiada konsep year end sale kah??

tuee yang dok lama lama tue bukan dok pilih makanan tapi dok belek merasa...hahahaha


amik jangan tak amikkk...yang dipesan punyalah banyak bagaikan si pembeli ini sudah bekerja...

kalau kerja, ada duwettt...so buleh la memborong lagi banyakkkk...


aku yang bagaikan budak budak terlepas umah...opsss!!

huiii, sana sini dok menjerit panggil nama aku...ate memasing sibuk nak balikk...tak best la singgah kejap kejap...feeling melancong tak timbul yeeee...ahaks!


apa mOtip bergambar kat sini???

cousin aku lagi laaa...siap nak masuk dalam nih...macam nak buat umah sendiri lak...hahahaha


berangan seperti berada di CHINA...

wuaaaaaa, teringin nak tengok tembok chinaaaaaa!!


konon kononya tekun membaca padahalll...

'Dahhhh, amik gambar cepatttt'...haaaaa gitu...


jangan ko tengok model baju putih ituuuu...cube baca sejarah yang dorang nak sampaikan...haaa ko tahu tak menteri besar perak orang pulau pangkor??

tetttttt!aku baru tahuuuuuuuuu =P


yang ini pulak berangan berada di VIETNAM...

takpeee, satu hari nanti...


keseronokan yang tidak terkata...

apa yang seronok nya aku tak tahu la...lalalala


orang: ehh, budak amik gambar...pandainyaaaa...
us: hihihihi


adakah kami mempergunakan budak kecik??alahhh, budak kecik tuh excited sangat nak amik gambar...so biarkan ajeeeee...


gambar nih nampak macam cantik kan...fineeee, orangnya saje yang tak cantik...

heyyy kitaorang je kottt yang berposing bagai nak rak yang lain nan adoooo...eh, ada jugakkk...geng geng muda mudi remaja...hohoho


loncattt tinggi tinggi...

silap silap buleh terjatuh dog kat belakang tuh...eee, nasib baik aku tak terjatuh...


tak lama pun kitorang tour pangkor nih...ate tak ada apa yang best punnn...tapi sape yang cakap kat aku ada batu bersurat kat pangkor nih...kat celah mana tue yerk??

alaaa, lagipun berjalan ngan semua peringkat umur...so kena ikot schedule dorang la...mana buleh ikot kepala otak budak budak remaja nih...hihihihi


againnnn lobby tempat menunggu...

pukul 7.30 untuk dinner...dinner kami kat hotel nie jugakkk...lagipun gerai makcik sebelah tuh malam malam tak bukak yeee...


even makan ramai ramai camnih, konsep malu terpaksa dikikis weii...kalau tak, laparrrr...huhu ada la kot 2x aku tambah...hiks yang lain?malu malu kucing =P

budak sebelah meja kitaorang lagik la...nasik macam tak terusik plakk...nih yang aku musykil nihhh...lalalala


malam ke 2 berkaraoke...geng geng tua dah abis karaoke dah...nih sambung geng geng muda lakkk...hihihi

owh, aku tak reti berkaraoke yeee =D


4 comments:

[z@ck] said...

port tgkp gmbr sama ja ngn aku..
ahahaha

Uruchimaru @ kf said...

bukan mcm..tapi mmg budak2 pun hahaha!

rasp said...

wah...sakan sopping, sakan posing..
enjoy tul u ek!
tergelak i tgk u tunggang binatang amenda tu ha hahahahahaha..

kojah said...

dear zack,
sama cam hang?ate tompat sama...haha

dear kf,
xkawen buleh la mcm budak2 ek bro...haha

dear rasp,
mmg enjoy sgt2 kak...rasa fresh otak...hihihi tunggang binatang tuh mcm budak2 lak...opsss

Page number